Σαν τα πουκάμισα άλλαζε συνοδούς ο Μπιλ Γκέιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Το περιοδικό Vanity Fair ισχυρίζεται ότι τα στοιχεία που παρουσίασε συγκεντρώθηκαν από ιδιωτικό ντετέκτιβ, που παρακολουθούσε τον «Mr. Microsoft» για λογαριασμό της πρώην συζύγου του, Μελίντα. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η ίδια διαψεύδει ότι τον προσέλαβε.

«Έκανε επίδειξη του πλούτου του»

Σύμφωνα λοιπόν με το Vanity Fair, ο «γκουρού» της Πληροφορικής έκανε συχνά επίδειξη του πλούτου του και καλούσε τον προσωπικό του οδηγό να του φέρει μία χρυσή Porsche έξω από το κτίριο της εταιρείας.



Ο ιδρυτής της Microsoft «άλλαζε σαν τα πουκάμισα τις γυναίκες». Μάλιστα, όταν ήταν να τις κυκλοφορήσει δημοσίως, «άλλαζε και αυτοκίνητο». Με το αστραφτερό αμάξι του, έμπαινε σε ρόλο playboy και απολάμβανε τη συντροφιά αιθέριων υπάρξεων, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την επί 27 χρόνια σύζυγό του Μελίντα Γκέιτς.

«Πολλά ραντεβού εκτός εταιρείας»

«Ήξερα ότι έκανε πολλά ραντεβού εκτός εταιρείας τα οποία δεν ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμά του», λέει μάλιστα πρώην υπάλληλος της Microsoft.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, οι «New York Times» είχαν αποκαλύψει ότι ο Γκέιτς παρενοχλούσε υφιστάμενές του ενώ ήταν πρόεδρος της Microsoft. Κατηγορήθηκε μάλιστα ότι στο παρελθόν είχε στείλει μήνυμα σε μία υπάλληλό του ζητώντας της ραντεβού για δείπνο.