Όπως είχε γίνει γνωστό το περασμένο διάστημα, ο Γιώργος Τσαλίκης θα ήταν ο παρουσιαστής του δεύτερου κύκλου του Big Brother στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο τραγουδιστής το είχε γνωστοποιήσει, κατά την επιστροφή του από τις συναυλίες στην Αυστραλία.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη με τον σταθμό ακυρώνεται και έτσι δεν θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι.

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ εδώ και δυο μήνες για να είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. 

Ποια είναι όμως η θέση του ΣΚΑΪ σε όλο αυτό το τηλεοπτικό θρίλερ;

«Παρά το γεγονός ότι υπήρξε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον κύριο Γιώργο Τσαλίκη, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προχωρήσει, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά, όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις» μας είπαν άνθρωποι του ΣΚΑΪ. Πάντως, το trailer για τις δηλώσεις συμμετοχών στο Big Brother συνεχίζει να παίζει ασταμάτητα στο κανάλι του Παλαιού Φαλήρου…

Λίγες ώρες αργότερα μετά την ακύρωση του συμβολαίου του τραγουδιστή με το κανάλι του Φαλήρου, ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε το βίντεο όπου εμφανίζεται να υπογράφει το συμβόλαιό του σε κατάστημα με δώρα παρουσία δικαστικού επιμελητή αλλά και της συζύγου του, συνοδευόμενο, από ένα μακροσκελές κείμενο.