Την τύχη του στις ερωτικές ταινίες για ενηλίκους θέλησε να δοκιμάσει πρώην παίκτης του «Big Brother». Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Yes», πρώην παίκτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με γνωστή εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, για να συμμετάσχει και αυτός σε ταινία.

Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαπαύλου, ο οποίος είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προτιμήσεις του μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως προτιμά για παρτεvέρ άτομα του ιδίου φύλου. Ο 37χρονος gay ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου μένει στο Παγκράτι. Έχει τρία σκυλιά. Διαχειρίζεται ακίνητα για γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του. Είναι επίμονος, εκρηκτικός, με απόλυτο τρόπο σκέψης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα bullying και διαφορετικότητας.

Eνα deal με πολλά μηδενικά

«Είμαι ένα ανοιχτά gay άτομο και έχω την καλύτερη σχέση με όλους. Είμαι εδώ για να περάσω το μήνυμά μου σε όσους εναντιώνονται στη διαφορετικότητα. Λόγω της διαφορετικότητάς μου, στα χρόνια του σχολείου οδήγησε στο να δεχτώ από λεκτική έως και σωματική βία. Είμαι σήμερα εδώ για να δείξω σε όλα τα παιδιά που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο ότι δεν πρέπει να κλειδώνονται, δεν πρέπει να πηγαίνουν πίσω», έχει δηλώσει ο ίδιος. Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα deal με πολλά μηδενικά. Το ποσό που του έχει προταθεί για να πει το μεγάλο «ναι» ανέρχεται στις 100.000€, ωστόσο ακόμα το deal δεν έχει «κλειδώσει».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time