Την πρώτη της συνέντευξη μετά την δικαστική ήττα και την καταβολή αποζημίωσης 11.500 χιλιάδων ευρώ στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη παραχώρησε στο Μykonos Live TV η Μίνα Αρναούτη.

Η κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ στο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που κόστισε την ζωή στον αδικοχαμένο ερμηνευτή, βρέθηκε στην Μύκονο και μίλησε στην δημοσιογράφο Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η πρώην σύντροφος του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή αναφέρθηκε στην απόφαση του Δικαστηρίου που την υποχρέωσε να αποζημιώσει με ποσό 11.500 χιλιάδες ευρώ την οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμισή της μέσω αναρτήσεων στο facebook.

«Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της».

Η Μίνα αποκάλυψε πως έχει στο κινητό της ένα βίντεο με τον Παντελή Παντελίδη να της τραγουδάει με την κιθάρα του ένα κομμάτι σε στίχους και μουσική δική του, το οποίο δεν γνωρίζει κανείς.

«Έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι. Πολλές φορές το ακούω» είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν της έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχει σε ριάλιτι απάντησε ότι «δεν είμαι για ριάλιτι. Μου έχουν γίνει προτάσεις από τα περισσότερα ριάλιτι, αλλά δεν είμαι γι’ αυτά. Η ζωή έχει μπει σε άλλους ρυθμούς.

Παθαίνω κρίσεις πανικού. Δεν μπορώ να μείνω με κόσμο και να δείχνω ένα καλό πρόσωπο, γιατί δεν είμαι κάθε μέρα καλά. Από το Survivor δεν υπάρχει πρόταση. Δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα με τα αγωνίσματα με όλα αυτά που έχω πάθει».

Η όμορφη Μίνα έδωσε και ένα μήνυμα μετά την άσχημη εμπειρία του τροχαίου. «Όταν πίνουμε αφήνουμε το αμάξι. Δεν παίρνουμε στον λαιμό μας τις ζωές που έχουμε μαζί μας. Η ζωή είναι πολύτιμη. Μπορεί σε 1 δευτερόλεπτο να μην είσαι εδώ».

Δείτε τις δηλώσεις της στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: