Η Λένα Παπαληγούρα και ο Μιχάλης Σαράντης ήταν καλεσμένοι στο Πάμε Δανάη και μίλησαν για την κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο.

Η Λένα Παπαληγούρα ανέφερε αρχικά: «Είναι φρικτά και σοκαριστικά όλα αυτά αλλά χάρηκα που επικοινωνήθηκαν. Συνέβη σε μία περίοδο που είχαμε μια παύση και μπορέσαμε να δούμε τα πράγματα από μια απόσταση. Όσοι τα βίωσαν πήραν δύναμη κι ελπίζω να μην μείνει μόνο στο θέατρο με την έννοια ότι εμείς είμαστε στα φώτα κι ο κόσμος μαθαίνει περισσότερα για εμάς. Ελπίζω κάποιοι άνθρωποι να βρήκαν κουράγιο από όσους μίλησαν και να μιλήσουν και για τα δικά τους θέματα και σε άλλους χώρους. Είναι ευθύνη όλων μας και της κοινωνίας μας να θεσπιστούν νόμοι και να υπάρχει δικαιοσύνη.»

Από την άλλη ο Μιχάλης Σαράντης πρόσθεσε: «Στέκομαι τρομερά αμήχανα απέναντι σε όλα αυτά και παράλληλα με τρομερό θυμό. Έχω πολύ θυμό σε οποιοδήποτε περιστατικό ακούσω τέτοιου τύπου. Στον δικό μου ηθικό αξιακό κώδικα είναι αυτονόητο ότι σέβεσαι τον άλλον κι υπάρχουν όρια. Αν κάποιος θέλει κάτι θα γίνει κι αν δεν θέλει δεν θα γίνει. Για εμένα τίθεται καθαρά θέμα καλού και κακού. Ακούμε ότι δολοφονούν την γυναίκα τους κ.λ.π. Όλοι οι άνθρωποι είναι σε ταραχή και πρέπει να λέμε τα αυτονόητα, ότι υπάρχουν όρια και σεβασμός. Σέβομαι πολύ που κάποιος βγαίνει να πει ότι κάποιος άλλος τον πόνεσε και τον έκανε να νιώσει άσχημα.»