Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Μιχάλης Σαράντης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Φαίδρα” εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να κάνει πολύ κακό στον εαυτό του χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δε θέλω να πω το μεγαλύτερο σκοτάδι που βίωσα. Έχω φτάσει στην πιο άσχημη ψυχολογική στιγμή. Δε συζητάμε για τις απώλειες, οι απώλειες υπάρχουν έτσι κι αλλιώς στη ζωή. Έχω κάνει πολύ κακό στον εαυτό μου. Έχω αποπειραθεί να κάνω πολύ κακό στη ζωή μου. Δε ξέρω γιατί. Δηλαδή, ξέρω αλλά τώρα τι να πούμε; Δεν το έκανα για να ξεπεράσω μια απώλεια. Όπως όλοι έχω περάσει και εγώ τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου. Όταν όμως φτάνεις κάτω και δεν πάει πιο κάτω, μετά μόνο πάνω μπορείς να πας, δε μπορείς να πας πιο κάτω. Φοβήθηκα…» είπε ο Μιχάλης Σαράντης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ηθοποιός μίλησε και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την απώλεια της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Ακόμη, ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε και για την αγαπημένη του Μαίρη Μηνά και για το πόσο περήφανοι και υποστηρικτικοί είναι ο ένας με τον άλλο.