Η Κατερίνα Καινούργιου απουσίαζε από την εκπομπή της, Ευτυχείτε , καθώς όπως έγινε γνωστό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα στη νύχτα. Η παρουσιάστρια ένιωσε έντονη δύσπνοια, ενώ οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να νοσηλευτεί.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε την θέση της και ανακοίνωσε τις εξελίξεις γύρο από την υγεία της. «Είναι μια δύσκολη Παρασκευή γιατί δεν είναι κοντά μας η Κατερίνα, η οποία είναι μια χαρά. Αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή. Αλλά δόξα το Θεώ μιλήσαμε και είναι καλά. Δεν έχει καμιά σχέση με κοροναϊό».

Λίγα λεπτά αργότερα το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση για την Κατερίνα Καινούργιου, στέλνοντας μάλιστα και ευχές για ανάρρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού

«Η σημερινή εκπομπή του «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» βγήκε στον αέρα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και παρέμεινε για εξετάσεις.


Όλοι οι άνθρωποι του OPEN της ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από το νοσοκομείο

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγες ώρες μετά την νοσηλεία της, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται με σκοπό να κάνει μια σειρά από προληπτικές εξετάσεις, μερικές μέρες μετά τον εμβολιασμό της.


Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία δείχνοντας μας την πεταλούδα στο χέρι της. «Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, θα ακολουθήσω μια διαδικασία προληπτικών εξετάσεων… Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια», έγραψε στην ανάρτηση της.

Κατερίνα Καινούργιου νοσοκομείο νοσοκομείο