Για 18η χρονιά, στρώθηκε το κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2021, το οποίο περπάτησαν οι λαμπεροί celebrities από τον χώρο του θεάματος, οι οποίοι απόλαυσαν μία βραδιά με ανατρεπτικά acts καλλιτεχνών στη σκηνή των Mad VMA.

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η καρδιά της μουσικής χτύπησε ξανά δυνατά με την παρουσία κορυφαίων καλλιτεχνών αλλά και κοινού.

Τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ φέτος επέστρεψαν ακόμα πιο δυναμικά, καθώς για πρώτη φορά είχαν παράλληλες δράσεις σε διαφορετικούς χώρους.

Οι διάσημοι καλεσμένοι μαγνήτισαν για ακόμη μία φορά τα βλέμματα και πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό, λαμπεροί και χαμογελαστοί.

Τι φόρεσαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί

Η Τάμτα επέλεξε να φορέσει τούλινη δημιουργία του brand Bicholla σε κρεμ απόχρωση, συνδυάζοντάς την με γόβες σε παρόμοια απόχρωση του once upon a shoe. Το στάιλινγκ επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

1


Η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα, επέλεξε για την εμφάνιση της κίτρινο σετ της σχεδιάστριας Ειρήνης Μάκκου, συνδυάζοντάς το με ιδιαίτερα ασημί πέδιλα.

2

Με ένα πολύ ιδιαίτερο και σέξι μίνι φόρεμα εμφανίστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έκλεψε τις εντυπώσεις κρατώντας στα χέρια της μια κατακόκκινη τσάντα σε σχήμα καρδιάς.

3

Μάξι φόρεμα σε νέον κίτρινο, με αποκαλυπτική πλάτη επέλεξε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μαλέσκου, το οποίο συνδύασε με πράσινες γόβες και ασορτί clutch.

4


Η Σάσα Σταμάτη εμφανίστηκε λαμπερή φορώντας δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

5


Η συζύγος του Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε ένα σέξι και συνάμα σικ μίνι φόρεμα δια χειρός Βάσιας Κωσταρά.

6


Η Ελένα Τσαγκρινού έκανε τη διαφορά και εμφανίστηκε με κατάλευκη παντελόνα και τοπ με πούπουλα.

7


Cut out dress σε πορτοκαλί απόχρωση φόρεσε η Ζόζεφιν, προτιμώντας ψηλοτάκουνα πέδιλα στον ίδιο χρωματισμό.

8


Η Κόνι Μεταξά, που παρουσιάζει τα backstage πόζαρε στο κόκκινο χαλί των MAD VMA με λαχανί φόρεμα με μωβ και αστραφτερές λεπτομέρειες.

9


Η Ελενα Κρεμλίδου φόρεσε τζιν, το οποίο επέλεξε να αφήσει ανοικτό, δείχνοντας το μαύρο μαγιό με αλυσίδες που φορούσε, ενώ στα χέρια είχε μακριά διάφανα γάντια.

10