Τα σχέδιά της για την ζωή της και την πρόθεσή της να προχωρήσει παρακάτω, αποκάλυψε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μίλησε για τον χωρισμό της με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη, γυρίζει σελίδα στη ζωή της και θέλει η αλλαγή αυτή να γίνει με αισιοδοξία και τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ίδια αλλά και για το παιδί της. Ωστόσο μνημόνευσε και την σημαντική συμπαράσταση που δέχτηκε από άλλες γυναίκες που είτε ήδη είναι στο κλαμπ των χωρισμένων, είτε θέλησαν απλά να της δώσουν δύναμη.

 Συγκεκριμένα, η Προέδρος του δικτύου SDG 17 Greece έκανε δηλώσεις στην  κάμερα του Happy Day και σημείωσε: «Στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές πρέπει να βγαίνουμε αλώβητοι, να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη. Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν, πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά και είχα την αγάπη του κόσμου, των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων, που με αγαπούν, είμαι καλύτερα».

 Εισπράττω θαυμασμό και αγάπη

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εισπράττω θαυμασμό και αγάπη από τους άντρες, συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη πορεία, και όσο κι αν φανεί περίεργο, και αγάπη. Αυτό έχει γεμίσει τη ψυχή μου. Με φλερτάρουν πολύ διακριτικά, μάλλον τους τρομάζω».

 Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να είναι ξανά με τον Γιώργο Πατούλη, αποκρίθηκε: «Δεν το βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Αυτό που προέχει, είναι να προχωρήσουμε παρακάτω» και εξομολογήθηκε πως η επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Αττικής έχει επανέλθει. «Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας», κατέληξε.