Ο Ορέστης Τζιόβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, love it, και αποκάλυψε στην Ιωάννα Μαλέσκου ότι νόσησε από κοροναϊό και του γύρισε σε πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί!

Συγκεκριμένα είπε ο ηθοποιός: «Πέρασα Covid. Είχα λίγα συμπτώματα. Έκανα δυο self test και βγήκαν θετικά. Πήγα στο νοσοκομείο για μοριακό. Ήμουν 6-7 μέρες με ήπια συμπτώματα. Δέκατα, πονοκέφαλο, πόνο στο στήθος και βήχα, αλλά μετά γύρισε σε πνευμονία. Μπήκα στο νοσοκομείο, νοσηλεύτηκα, αλλά όχι στην εντατική.»!

Και πρόσθεσε: «Δε ζορίστηκα πάρα πολύ γιατί πήγα πολύ έγκαιρα στο νοσοκομείο. Μου είπαν οι γιατροί να πηγαίνουμε έγκυρα στο νοσοκομείο. Είναι πολύ ραγδαία η επιδείνωση της συγκεκριμένης πνευμονίας. Εμένα μου έκανε σε δυο 24ωρα πολύ οξεία πνευμονία. Όλα πολύ καλά όμως»!

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Ορέστης Τζιόβας δήλωσε: «νομίζω πως μεγαλώνοντας, τα τελευταία χρόνια δηλαδή, έχω γίνει πιο ώριμος. Τις λάθος επιλογές μου τις μετράω πλέον και προσπαθώ να μην κάνω τα ίδια λάθη. Για να προφυλαχθώ. Πιστεύω πολύ στην αλλαγή και να είσαι ανοιχτός στα πράγματα. Όταν λες πως οχυρώνεσαι και θωρακίζεσαι, αυτό σε κάνει στατικό. Κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου με τη φύση μου που είναι δυναμική και αλλάζει».

Τέλος ο ηθοποιός ανέφερε: «Η σχέση μπορεί να γίνει στατική και εκεί νομίζω πως βαλτώνει. Με τρομάζει αυτή η στατικότητα. Το θέμα είναι να μπορείς να έχεις μια σχέση η οποία εξελίσσεται και αλλάζει και πάει παρακάτω και εσένα και τον άλλον».