Η Ντέμι Μουρ και η κόρη της κάνουν διακοπές στην Ελλάδα και διαφημίζουν τις ομορφιές της σε όλο τον πλανήτη. Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε αρχικά πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, όπου, εκτός από τη βόλτα στα καταστήματα, συνάντησε Έλληνες σχεδιαστές.

Στη συνέχεια έφυγε για τα νησιά του Αιγαίου. Μοιράστηκε μια φωτογραφία με την κόρη της, Ρούμερ Γουίλις, πάνω σε ένα σκάφος, με φόντο τη Σαντορίνη. «Happy 4th from Santorini!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, καθώς την Κυριακή, 4 Ιουλίου, ήταν η εθνική επέτειος των ΗΠΑ. Στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers της, βλέπουμε μητέρα και κόρη να τους παίρνει τα μαλλιά ο αέρας, ενώ φορούν κόκκινο μαγιό.



Μάλιστα η 32χρονη Ρούμερ Γουίλις ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στα social media όπου διαθέτει 1,1 εκατομμύριο οπαδούς, αποκαλώντας τη χώρα μας «παράδεισος». Και δεν είναι πάντως η μόνη που φαίνεται να συστήνει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Τόσο ο Τζάστιν Μπίμπερ με τη σύζυγό του, Χέιλι Μπάλντουιν, που γύρισαν τις Κυκλάδες, αλλά και ο Μάτζικ Τζόνσον, που προτίμησε το Ιόνιο, αναρτώντας διαρκώς στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις τους, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time