Γύρω στα 140.000 ευρώ ανέρχεται το ποσό που έλαβε κατά τη διάρκεια της τετράμηνης και πάνω παραμονής του στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης, καθώς εκτός από το έπαθλο του νικητή (100.00 ευρώ), πληρωνόταν μέχρι τα τέλη του περασμένου Μαΐου μεταξύ 1.500-2.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια υπήρξε νέα συμφωνία για 3.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στο πως αισθάνεται τώρα που τελείωσε το παιχνίδι, στις εμπειρίες που έζησε, στις δύσκολες συνθήκες αλλά και στο τι θα κάνει τα κέρδη του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλον τον κόσμο που μας έχει δείξει αυτή την αγάπη. Ήμασταν κλεισμένοι σε μια ζούγκλα και ξαφνικά έχουμε βγει στον πολιτισμό και εισπράττουμε όλη αυτή την αγάπη. Δεν έχουμε πιάσει κινητό, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Παιδιά δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Την κοπέλα την λατρεύω, την αγαπάω, μετά το παιχνίδι θα συζητήσουμε το οτιδήποτε, ήρθαμε πολύ κοντά, αλλά μέχρι εκεί», ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης.

«Τα υπόλοιπα μετά το παιχνίδι, ούτε εμείς το ξέρουμε. Με το έπαθλο θα στηρίξω τις επιχειρήσεις μου. Τα υπόλοιπα θα πάνε σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη», διευκρίνισε ο ίδιος.

«Είναι μεγάλη βοήθεια να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο μέσα. Ήρθα κοντά της γιατί ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόμουν περισσότερο απ’ όλους», κατέληξε.