Ζευγάρι εδώ και 18 χρόνια είναι η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ μετρούν 12 χρόνια γάμου και απολαμβάνουν το μεγάλωμα του γιου τους Χάρη, ο οποίος τον Φεβρουάριο έγινε 17 ετών.

Το ζευγάρι παραμένει δεμένο και ερωτευμένο και η Έλενα Τσαβαλιά στέκεται βράχος στο πλευρό του ηθοποιού και παρουσιαστή τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα, ενώ φροντίζει για την υγεία του και για την εξωτερική του εμφάνιση, καθώς όπως δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», με προτροπή της συζύγου του, ξεκίνησε να προσέχει τη διατροφή του, ενώ επισκέπτεται και το γυμναστήριο.

Εκτός από καλή σύζυγος, η Έλενα Τσαβαλιά είναι και συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή, καθώς έχει πάντα μια θέση στις επιθεωρήσεις του, ενώ δεν κρύβει τον έρωτα και την αγάπη της για εκείνος σε κάθε ευκαιρία. Όπως στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, εκεί όπου ανέβασε δύο φωτογραφίες μαζί του κι εξέφρασε τα συναισθήματά της.

«Είσαι η δύναμή μου. Είσαι το στήριγμά μου. Είσαι η αγκαλιά μου. Σ’ ευχαριστώ για όλα τα καλά που έχεις φέρει στη ζωή μου… για όλα τα υπέροχα που μου έχεις χαρίσει…Σ’ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά.