Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκστρατεία «Πειθώ» με στόχο να παροτρυνθούν οι Έλληνες και να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού αναλαμβάνουν καλλιτέχνες και influencers. 

Eνόσω το τέταρτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται προ των πυλών η ανάγκη για την επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος αποτελεί τη βασική προτεραιότητα ειδικών και κυβέρνησης, ούτως ώστε να οικοδομηθεί το τείχος ανοσίας και να επιστρέψουμε στις κανονικές μας ζωές. 

Έτσι, όλο και περισσότερα δημόσια πρόσωπα σπεύδουν να συνδράμουν στην εκστρατεία ενημέρωσης και πειθούς ώστε να μην χρειαστεί, όπως λένε, να κάνουμε βήματα προς τα πίσω.

«Εγώ έκανα το εμβόλιο γιατί θέλω να αγκαλιάζω, να γελάω, να φωνάζω από κοντά».

Αυτή είναι η δημοσίευση του αγαπημένου τραγουδιστή Χρήστου Μάστορα. Το βίντεο στο Instagram έχει ήδη ξεπεράσει τις 400.000 προβολές.


Στον αγώνα να κερδηθεί η εμπιστοσύνη των δύσπιστων ώστε να κατανοήσουν τα οφέλη του εμβολιασμού, ρίχτηκαν και πολλοί επώνυμοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές και influencers.

Η πρόσφατα μητέρα Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για την εμπιστοσύνη της στους ειδικούς και είπε πως έχει κλείσει το ραντεβού της για το εμβόλιο.

Η ίδια τόνισε ότι είναι πιο τρομακτικό το να νοσήσεις, από τις παρενέργειες που πολλοί φοβούνται και δεν κάνουν το εμβόλιο. Μάλιστα, τόνισε θέλει με το δικό της παράδειγμα να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να προχωρήσουν στον εμβολιασμό.
Με μία ανάρτηση που ευχαριστούσε τον κόσμο που τον τίμησε, ο Νίκος Βέρτης έκλεισε το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε, ώστε να μην υπάρξουν δυσαρεστημένοι πελάτες αλλά και να μην τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία, ελπίζοντας σε μια κανονική επιστροφή.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

Ο Πάνος Κιάμος είναι από τους πρώτους που αποφάσισε ότι θα τραγουδήσει σε κέντρο μόνο για εμβολιασμένους ώστε να μη μετατραπεί η επιχείρηση σε εστία διασποράς του κορωνοϊού, όπως είχε δηλώσει.

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε επίσης το εμβόλιο δηλώνοντας ότι αισθάνεται ευγνωμοσύνη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. 
Στη λίστα με τους εμβολιασμένους πολίτες μπήκε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Βασαλος-337x600