Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-katerina-kainourgiou
Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Τινάζω το χειμώνα από πάνω μου - Μήνυμα όλο νόημα από τη Μύκονο (Εικόνα)

Γεμίζει τις μπαταρίες της μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά η παρουσιάστρια που αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Μετά από μια πετυχημένη αλλά πολύ δύσκολη τηλεοπτικά χρονιά η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στη Μύκονο  όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη και τον καλό τους φίλο, Νίκο Κοκλώνη.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό πριν δυο εβδομάδες και ανανέωσε το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη χωρίς όμως να δίνει λεπτομέρειες για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Έτσι, πριν αρχίσει να ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, αποφάσισε να γεμίσει τις μπαταρίες της και να βρεθεί μακριά από την Αθήνα απολαμβάνοντας τη συντροφιά των δικών της ατόμων και την ηρεμία της θάλασσας.

«Το καλοκαίρι μου… Καλοκαίρι θα πει να ηρεμείς …να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου …να είσαι εκεί για εσένα και για τις μικρές απολαύσεις της ζωής!

Τινάζω από πάνω μου τον χειμώνα και ζω λίγο πιο μαγικά και..ελεύθερα … Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εκδοχή μου. Ίσως είναι κι η καλύτερη δική σου… Σας στέλνω την αγάπη μου κ ένα μεγάλο καλοκαιρινό φιλί …», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε στο Instagram: