Στην Πάτμο βάφτισαν τον γιό τους, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού. Το ζευγάρι με μια όμορφη τελετή έζησαν μια μοναδική στιγμή για τους ίδιους αλλά και την οικογένειά τους. Φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να βρεθούν κοντά τους, όμως οι περιορισμοί λόγω κοροναϊού δεν τους το επέτρεψαν. Έτσι, οι πλειοψηφία των φίλων και των γνωστών τους, έστειλαν τις ευχές τους μέσω των social media.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι επέλεξε για την τέλεση του μυστηρίου, το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού με φιλία κι εκτίμηση ετών.

 Όπως έγινε γνωστό, ο επτά μηνών γιος του ζευγαριού πήρε τα ονόματα Παναγιώτης – Αντώνιος, το Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και το Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου είχε κάνει το τάμα η Τζένη Μπαλατσινού.

 Οι νονοί, ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος.

 To μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο αφού επιθυμία του ζευγαριού ήταν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 Η Τζένη Μπαλατσινού ωστόσο, μια μέρα μετά το μυστήριο επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή στιγμή και όπως ήταν φυσικό σύσσωμη η ελληνική showbiz έσπευσε να ευχηθεί τα καλύτερα για τον νεοφώτιστο.