Στην εκπομπή «Love It» το πρωί της Δευτέρας, έδειξαν ένα βίντεο από το μεγάλο φινάλε της «Φωλιάς των Κου Κου», με τα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου και η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενά της, με πολλούς να παίρνουν το σχόλιό της ως... σπόντα για τη δική της «στέγη». Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι προσφάτως έγινε γνωστό ότι από την εκπομπή της αποχώρησαν η αρχισυντάκτριά της Δήμητρα Παλούδη αλλά και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος ο οποίος είχε τη δημοσιογραφική επιμέλεια του Love it.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα είπε:

«Μίλησε με συμβολισμούς σε πολλά σημεία, επικαλούμενη το βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι που τυχαίνει να έχω διαβάσει κι εγώ. Ένιωσα ότι όλο αυτό, που είδα τηλεοπτικά ήταν περισσότερο να τα πει για να τα ακούσει ο εαυτός της και λιγότερο για τον κόσμο. Προσπαθούσα να πάρω κομμάτια της, να μπω στη θέση της να καταλάβω φυσικά τι γίνεται…

Όταν για εμάς που βγαίνουμε μπροστά, καμιά φορά οι άνθρωποι στο ακουστικό μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, αλλά να μην υπάρχει χημεία. Τότε στους ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι και τα σωματοποιούν όπως είπε η ίδια, είναι πολύ δύσκολο κομμάτι να πρέπει να δείχνεις χαρούμενος και μέσα σου να παλεύεις με τα “στοιχειά'"» υποστήριξε η Ιωάννα Μαλέσκου.


Στο τέλος η Ιωάννα είπε ότι ταυτίστηκε με την Κατερίνα Καραβάτου σε κάποια σημεία των λεγομένων της ενώ τόνισε ότι δεν την έχει γνωρίσει ακόμα.