Τη Χαρά Παππά τη γνωρίσαμε μερικά χρόνια πριν μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM στον οποίο συμμετείχε καταφέρνοντας να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή.

Οι κριτές, από την πρώτη κιόλας οντισιόν είχαν ενθουσιαστεί με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και τον χαμηλών τόνων χαρακτήρα της.

Και μπορεί η Χαρά Παππά, να μην κατάφερε να φτάσει στον τελικό ωστόσο συνεχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ κάνοντας τα δικά της βήματα στον χώρο.

Η νεαρή κοπέλα μάλιστα, παραμένει ενεργή και στα social media ενώ συχνά μέσα από διάφορα Q&A που κάνει μοιράζεται δικές της εμπειρίες και προβληματισμούς θέλοντας μέσα από αυτά να περάσει τα δικά της μηνύματα.

Σε μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε, ένας ακόλουθός της θέλησε να μάθει αν έχει νιώσει ποτέ «άσχημη» με την ίδια να προχωρά σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση.

«Ήμουν κάπως έτσι μικρή και γι’ αυτό έχω υποστεί bullying και φίλους στο σχολείο δεν είχα. Αυτό μου δημιούργησε μια λάθος εικόνα, πως όταν είσαι “άσχημος” δεν είσαι άξιος αγάπης. Και αυτό δημιούργησε μια λάθος εικόνα του εαυτού μου, στα μάτια μου, που κουβαλούσαμε έβλεπα για πολλά χρόνια “άσχημη” και στη συνέχεια δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε.

Είναι ένας φαύλος κύκλος. Όταν δε σε αγαπάς, δε σε εκτιμάς και όταν δε σε εκτιμάς δε σε αγαπάς. Πλέον βγήκα από αυτόν και είναι κάτι που κατάφερα μέσω της ψυχοθεραπείας. Και στην τελική ποιος ορίζει το “ωραίο” και το “άσχημο” θα πω εγώ και θα το αφήσω για άλλη συζήτηση» έγραψε η Χαρά Παππά.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram: