Συντετριμμένοι οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συνεργάτες και ο κόσμος που τον αγάπησε μέσα από τα τραγούδια του, είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης στον Τόλη Βοσκόπουλο το τελευταίο «αντίο». Ο «πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή ξαφνικά τη Δευτέρα,  αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό.

Στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών έδωσε το «παρών» και ο  Αργύρης Παπαργυρόπουλος με τον γιο του Νάσο. Ο επιχειρηματίας ήταν φίλος και κουμπάρος με τον Τόλη Βοσκόπουλο και δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο του ταξίδι.

Μαζί του είχε και το δώρο που άφησε ο λαϊκός τραγουδιστής για την κόρη του, Μαρία, προκειμένου να της το παραδώσει και να εκπληρώσει την υπόσχεσή του.

Πρόκειται για ένα πορτρέτο που του είχε δώσει για να το παραδώσει όταν εκείνος θα έχει φύγει από τη ζωή. Τη Δευτέρα μιλώντας στο MEGA για τον σπουδαίο τραγουδιστή ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, είπε πως από χέρια του «άρχοντα» πέρασαν αμέτρητα για την εποχή του χρήματα. Τα χρήματα για εκείνον όμως δεν είχαν σημασία. Σημασία είχαν οι άνθρωποι και μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα.

Όπως από το σκίτσο που του έφτιαξε ένας άγνωστος δημιουργός. Αυτό το σκίτσο ζήτησε από το κουμπάρο και φίλο του να το δώσει στην κόρη του… όταν έρθει η στιγμή. Πρόκειται για ένα σκίτσο που όπως έλεγε ο ίδιος έδειχνε «τον αληθινό Τόλη Βοσκόπουλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».  Αυτό, όπως είπε ο επιχειρηματίας, είναι το δώρο του μεγάλου τραγουδιστή στην κόρη του, Μαρία.