Η Ελένη Μενεγάκη βιώνει το καλοκαίρι των μεγάλων επαγγελματικών αλλαγών

Η παρουσιάστρια εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζεται για το μεγάλο της comeback στη μικρή οθόνη.

Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι του 2020 και μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης, μια απόφαση η οποία στεναχώρησε τους τηλεθεατές που την ακολουθούν από το ξεκίνημα της καριέρας της, μέχρι και σήμερα.

Λίγο πριν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού, η Ελένη Μενεγάκη μας ανακοίνωσε επισήμως τη νέα της συνεργασία με το Mega.

Όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή θα αποτελείται από παλιούς και νέους συνεργάτες, οι οποίοι θα πλαισιώσουν την Ελένη στο καθημερινό πρόγραμμα του Mega. Για την ώρα πάντως, η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στην Άνδρο, ανεβάζοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό στο instagram.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως τα τελευταία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη έχει καθημερινή επικοινωνία με τος διαδικτυακούς της φίλους με τους οποίους συχνά θα ανοίξει διάλογο στα σχόλια, κάτω από τις αναρτήσεις της.

Το απόγευμα της Πέμπτης 22 Ιουλίου η παρουσιάστρια έκανε τη νέα της ανάρτηση στο instagram από τον κήπο της στην Άνδρο. Η πόζα της όμως μας θύμισε ένα από τα πολυσυζητημένα εξώφυλλά της στο «Down Town».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki


Ήταν Ιούλιος του 2000, όταν η παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» πόζαρε στον φακό με καλοκαιρινή διάθεση, μη μπορώντας να φανταστεί φυσικά τα όσα όμορφα θα επακολουθούσαν στην προσωπική και επαγγελματική της πορεία…

Η μόνη διαφορά του τότε με το σήμερα είναι το πιάτο στο τραπέζι. Τότε, ένα κομμάτι παστίτσιο, 21 χρόνια μετά το αγαπημένο της φαγητό, τα μακαρόνια.

Να σου θυμίσουμε, πως η Ελένη Μενεγάκη με αυτή την πόζα είχε γίνει (εν αγνοία της) διαφήμιση σε σουβλατζίδικο στη Βουλγαρία.