Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι απολαμβάνει η Κατερίνα Καραβάτου μετά το οριστικό φινάλε της εκπομπής της, Στη Φωλιά των Κου Κου

Πρώτος προορισμός της αυτό το καλοκαίρι ήταν η Άνδρος.

Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί με τα δύο παιδιά της, την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα.

Η παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να περάσει μοναδικές στιγμές με τα παιδιά της. Έκαναν τις βουτιές τους, παιχνίδια στην παραλία, βόλτες στα σοκάκια και χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram απίστευτα στιγμιότυπα!

Η Αέλια και ο Αριώνας έχουν μεγαλώσει πολύ και η περήφανη μαμά ποζάρει μαζί τους σε σπάνια φωτογραφικά στιγμιότυπα γεμάτα ξεγνοιασιά, ανεμελιά και τρυφερότητα.

«Κάθε φορά που θα είμαστε εδώ, θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία. Έτσι έχουμε πει μεταξύ μας. Κρατάμε την υπόσχεση μας και φέτος βλέπουμε την έκθεση του Γιώργου Ρόρρη.

Και αισθανόμαστε γεμάτοι, χαρούμενοι, καλύτεροι που μαθαίνουμε καινούρια πράγματα και που το μυαλό μας βρίσκει διεξόδους αλλιώτικες. Αισθανόμαστε -με λίγα λόγια- τυχεροί με την ευγένεια του απέριττου», έγραψε η ίδια σε μία λεζάντα της στο Instagram.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με άρωμα καλοκαιριού που έχει δημοσιεύσει η Κατερίνα Καραβάτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: