Μετά από 12 χρόνια σχέσης, ένα από τα πιο προβεβλημένα ζευγάρια της showbiz αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς. Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε το χωρισμό του με μία κοινή του δήλωση: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί».

Η κοινή τους δήλωση ήρθε δύο μέρες μετά το δημοσίευμα της «ΟΝ time» το περασμένο Σάββατο που ανέφερε ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και πως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα έκανε και την ανακοίνωση του χωρισμού.

Η πρώτη ανάρτηση μετά το δημοσίευμα της «ON time»

Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού έγινε λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της «ΟΝ time» και με αφορμή τα γενέθλιά της που ήταν το Σάββατο 31 Ιούλιου.

Η 43χρονη ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα. Έβαλε μια σειρά φωτογραφιών που τη δείχνουν με μικροσκοπικό μπικίνι, χωρίς ίχνος ρετούς, να κάθεται κάτω από τον ήλιο, να κοιτάει και να γελάει με το κινητό της.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ένας νέος χρόνος έρχεται για μένα με πολλά καλούδια, αγάπη, δημιουργία και χαρά! Ευγνώμων προς όλους σας για τις ευχές και την αγάπη σας! Επιτέλους λίγες διακοπές, πάντα με τον προσωπικό μου παπαράτσι… Σ’ αγαπώ ρε @nikosmoutsinas που δεν με αφήνεις σε ησυχία!!! Και που χάρη σε σένα έχω λίγες φωτό από τις διακοπές!».

Η νέα αρχή

Με την ανάρτηση αυτή στην ουσία η Ζέτα αναφέρεται στη νέα αρχή που κάνει στην προσωπική της ζωή, μετά το χωρισμό της. Η ηθοποιός κάνει διακοπές στη Σαμοθράκη μαζί με το φίλο της Νίκο Μουτσινά.

Η Ζέτα κι ο Μιχάλης εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και προσπαθούν μετά το χωρισμό τους να μπουν σε μια νέα καθημερινότητα. Η Ζέτα ακόμη επισκέπτεται το σπίτι που έμεναν μαζί στην Άνω Γλυφάδα, αφού εκεί μένουν τα κατοικίδιά τους και τα φροντίζει όταν εκείνος λείπει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έγιναν ζευγάρι το 2010, όταν ήρθαν κοντά τη βραδιά των Βραβείων Mad. Tο φθινόπωρο του ίδιου χρόνου, στη παρουσίαση του CD του «Το καλύτερο ψέμα», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ρωτήθηκε αν ισχύει πως είναι ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια και απάντησε θετικά. Οι δυο καλλιτέχνες συγκατοίκησαν στα νότια προάστια και ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» πολλές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις.

Τι είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ο Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει πως η Ζέτα Μακρυπούλια στις δύσκολες στιγμές τού στάθηκε σαν βράχος, ενώ και εκείνη έλεγε πως ο ένας είναι στήριγμα του άλλου. Ο τραγουδιστής σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια και να μεταφερθεί σε άλλο σπίτι στην ίδια όμως περιοχή, με τη μετακόμιση να προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ η Ζέτα έχει μετακομίσει ήδη στον Κεραμεικό, όπου μένει και η οικογένειά της.

Το 2019 ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο «People» είχε αναφέρει για τη σχέση του και τις φήμες χωρισμού: «Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time