Την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής μαζί με τον Απόστολο Χαντζάρα παρουσιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος στην γκαλερί «Kapopoulos Fine Arts» στη Νάουσα της Πάρου.

Ο ηθοποιός μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον κοροναϊό που καλπάζει στη χώρα μας όσο και στις φωτιές σε Εύβοια και Αττική που κατέστρεψαν τα πάντα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τη νέα του αγάπη που είναι η ζωγραφική, και αναφέρθηκε στην πανδημία. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ετοιμάζει μία νέα τηλεοπτική σειρά.

Δείτε ακόμη: Ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσιάζει την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής στην Πάρο

Ο γνωστός κωμικός εμφανίστηκε μέσω skype στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και μεταξύ άλλων είπε:

«Τώρα γράφω μία καινούρια σειρά δώδεκα επεισοδίων. Θα την ολοκληρώσω και μετά θα μιλήσω για αυτήν. Είναι κωμική σειρά, μία ωραία ιστορία με Ελληνοαμερικάνους, που ζουν στην Αστόρια και με κάποιον τρόπο, από ένα γεγονός, μετακομίζουν στην Μυτιλήνη.

Από ό,τι φαίνεται αυτό θα είναι και το μέρος, που θα συνεχίσουν την ζωή τους. Θα έχει πλάκα το συμβάν, που θα τους αναγκάσει να γυρίσουν πίσω. Πιθανότατα, θα υπάρξουν και ξένοι ηθοποιοί, όμως ακόμα δεν έχω σκεφτεί αν θα είναι στα ελληνικά ή στα αγγλοελληνικά», εξήγησε.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως αυτή την περίοδο δεν σκοπεύει να κάνει τηλεόραση, καθώς «δεν του λείπει καθόλου». Αντιθέτως, προτιμάει να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο του δημιουργικά, ζωγραφίζοντας και εκθέτοντας τα έργα του στην Πάρο. «Αν ζωγράφιζα την Ελλάδα, θα έβαζα την γυναίκα, που πρωταγωνίστησε στις πυρκαγιές στην Εύβοια», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον εμβολιασμό και την οδηγία να μπαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι σε κλειστούς χώρους, όπως τα θέατρα, ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε την δική του γνώμη:

«Δεν μας διχάζουν, είναι η πίεση, που δημιουργεί διχασμό.

Εγώ εμβολιάστηκα με ό,τι συνέπειες έχει αυτό. Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο, αλλά από αυτόν, που σπέρνει λάθος πληροφορίες και σπέρνει τρόμο.

Ο φόβος αυτός δεν θα ξεπεραστεί με πίεση.

Ο Έλληνας θέλει να αποφασίζει μόνος του. Δεν θα πετύχουμε το τείχος ανοσίας, πιστεύω ότι η μάσκα θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια να φύγει από την ζωή μας. Από την αρχή δεν ήταν εύκολη ιστορία. Μπήκαμε σε έναν αιώνα επιδημιών».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του: