Ιδιαίτερος ήταν ο φετινός Αύγουστος για τον Λάμπρο Χούτο και τη Ματίνα Ζάρα, αφού αντί να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με τον προγραμματισμένο γάμο τους, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ακυρώνοντας το μυστήριο. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι εξέπληξε τους οικείου του αλλά και τους διαδικτυακούς φίλους του με την απόφασή του, με τα ερωτηματικά γύρω από το τι ακριβώς συνέβη να είναι πολλά.

Η κάμερα της εκπομπής «Love it» βρέθηκε στον οίκο νυφικών της Φαίδρα Θεοδωρίδου, από τον οποίο νοίκιασε το νυφικό της η Ματίνα Ζάρα. Η ιδιοκτήτρια μίλησε για τη γνωριμία της με τον Λάμπρο Χούτο και τη Ματίνα Ζάρα ενώ αποκάλυψε πώς της ανακοινώθηκε ότι ο γάμος τους δεν θα πραγματοποιηθεί.

«Δεν γνωρίζω ακριβώς τι συνέβη με τον γάμο. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή η κυρία Ζάρα, γιατί ήταν να πάμε και εμείς και ήταν όλα έτοιμα και απλά μου είπε “Φαίδρα μου, δεν θα γίνει ο γάμος”. Στις πρόβες δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι κάτι συμβαίνει, ήταν λαμπεροί, χαμογελαστοί, ευτυχισμένοι. Δεν μου έδειξαν ποτέ κάτι διαφορετικό.

Όταν η Ματίνα μου ανακοίνωσε τη ματαίωση του γάμου ήταν στενοχωρημένη. Αυτό που έγινε ήταν της τελευταίας στιγμής. Ήταν όλα έτοιμα. Όταν η κυρία Ζάρα γυρίσει από τη Σκιάθο θα μας επιστρέψει το νυφικό, γιατί ήταν νοικιασμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Ζάρα.