Λαμπερή, ευχάριστη και με πολύ ανεβασμένη διάθεση η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους το απόγευμα στις 6  στον Βοτανικό Κήπο και έμεινε μαζί τους μέχρι να νυχτώσει.



Στην συνέντευξη τύπου βρέθηκαν και οι συνεργάτες της στο νέο της ξεκίνημα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάββας Πούμπουρας και Γιάννης Μούτσος.

Η παρουσιάστρια που επέστρεψε στο Μεγάλο Κανάλι, χαμογελαστή και έτοιμη να μιλήσει σε όλους,  κέρδισε τον θαυμασμό και  τα βλέμματα αγάπης από  όλους όσους ήταν εκεί.





Έχοντας ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για τους συνεργάτες της, μίλησε γι αυτούς, έκανε χιούμορ μαζί τους ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έδειξε σε όλους πως η παρέα  αυτή θα κερδίσει τους τηλεθεατές. Φυσικά δεν έλειψαν και τα σπρωξίματα αφού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε  μια πρώτη γεύση δημοσίως όταν η Ελένη ξέσπασε σε γέλια και έπεσε πάνω του σπρώχνοντάς τον.

 

Δημοσιογράφοι παλιοί αλλά και νέοι  ήθελαν όλοι να φωτογραφηθούν μαζί της. Αφού της μίλησαν δεν σταμάτησαν να είναι γύρω  της. Εκείνη  χαιρόταν με την τόση αγάπη τους… Οι εικόνες θύμιζαν  μια σταρ περιτριγυρισμένη από φαν και όχι μια συνέντευξη τύπου τηλεοπτικού προσώπου





«Δεν περίμενα τι θα συναντήσω…. Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτό που βλέπω» είπε η Ελένη στο parapolitika.gr ενώ αποκάλυψε τον λόγο που είπε το «Ναι» στο Mega «Πάω όπου  νιώθω εμπιστοσύνη.  Ξέρετε καλά πως  είχα επιλογές να πάω όπου θέλω όμως διάλεξα εκεί που θα νιώσω εγώ καλύτερα» είπε. 






Η Ελένη δεν σταμάτησε να μιλά με  τους δημοσιογράφους αλλά και να…  στήνει πηγαδάκια με τις γυναίκες ρεπόρτερ «Έπρεπε να βάλεις λίγο κραγιονάκι ακόμα» είπε σε μια συνάδερφο ενώ  ξέχασε  για λίγο η δουλειά και άρχισε θυμάται τα πρώτα της βήματα μιλώντας με παλιές «καραβάνες». Απλή,  χωρίς μανικιούρ, με σανδάλια και διάθεση να ξεκινήσει μια ξεχωριστή σεζόν η Ελένη με μια λέξη είπε  αυτό που θέλει να δώσεις τους τηλεθεατές «Χαρά. Αυτό θέλω» είπε.