Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης συναντήθηκαν επί σκηνής για μια συναυλία στην Τεχνόπολη και η Ζέτα Μακρυπούλια, παρά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον τραγουδιστή, όχι απλώς ήταν εκεί αλλά και φωτογραφήθηκε μαζί του. Μάλιστα μια selfie συγκεντρώνει μια τεράστια παρέα, που απαρτίζουν οι Γιώργος Δάσκαλος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ζέτα Μακρυπούλια, Αμαλία Βίνος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Αριάνα Παπαδονικολάκη, Γιάννης Καπελέρης και Κωνσταντίνος Δέδες.

 Για τη νέα της εμφάνιση η Ζέτα Μακρυπούλια πόνταρε στην άνεση και την πληθωρικότητα ενός μποέμ, printed φορέματος, με μάξι ποδόγυρο, το οποίο εξισορρόπησε σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι διακριτικά φλατ πέδιλα. Ιδιαίτερα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, το boho κολακεύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Είναι ένα τέλειο late summer look.

 Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του μέσα στο καλοκαίρι: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί». Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμικού, όμως εξακολουθεί να επισκέπτεται το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα προκειμένου να φροντίζει τα κατοικίδιά τους.

 Πηγή: marieclaire.gr