Επιστροφή στην Κανονικότητα
Επιστροφή στην Κανονικότητα Θανάσης Φουσκίδης Δημήτρης Κουνιάς Γιώργος Νόκος
649663
Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου: Η απάντηση «καρφί» στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της - «Γελάω»

«Είναι για γέλια κάποια πράγματα»

Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα παραχώρησαν συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «Love it» και μέσα σε όλα οι γνωστές τραγουδίστριες απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Μέσα σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου από την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν και αυτό που αφορούσε στα σχόλια που είχαν ακουστεί πριν από μερικούς μήνες για τα κιλά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, αφού γέλασε, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ γελάω, αλήθεια… Είναι για γέλια κάποια πράγματα, δεν γελάω ειρωνικά, όντως γελάω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτή την άποψη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι το θέμα να είμαστε σαν κάποιον άλλον. Εγώ δεν μπορώ να είμαι η “Ιωάννα”, δεν μπορώ να είμαι η “Τάμτα”. Εγώ πρέπει να είμαι η Έλενα και όταν θα βλέπω ένα νέο παιδί και μου λέει “εγώ θα γίνω τραγουδίστρια όταν μεγαλώσω σαν και εσάς” του λέω “δεν θα γίνεις σαν εμένα, θα γίνεις καλύτερη”. Δεν πρέπει να θέλουμε να μοιάσουμε σε κάποιον άλλον, αφού είμαστε μοναδικοί. Είμαστε ο κάθε ένας ξεχωριστός».


Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η Έλενα Παπαρίζου είχε απάντησε για πρώτη φορά και στο bullying που δέχτηκε από τα social media για τα κιλά της, μετά την εμφάνιση της στην Eurovision 2021 που ήταν απίστευτη.