Η Φωτεινή Δάρρα ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη ότι νοσεί από κοροναϊό, το μεσημέρι της Τρίτης 4/1 μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Love It.

H τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για τα συμπτώματά της, λέγοντας πως το περνάει βαριά, ενώ αποκάλυψε πως νοσεί από κοροναϊό και η 82χρονη μητέρα της.

«Μην αμφισβητείτε τον κορονοϊό, δεν είναι απλό. Δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δεν το περιμένεις καθόλου, εμένα νόσησε καταρχήν η κόρη μου, εγώ όμως δεν το περνάω ελαφριά. Σήμερα είναι η 5 μέρα από την αρχή των συμπτωμάτων και το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Ίδρωνα, είχα φοβερό πόνο στα κόκκαλα και το πιο τρομακτικό από όλα είναι ο βήχας.

Όσον αφορά τη μητέρα της, η οποία νοσεί επίσης από κορονοϊό, η Φωτεινή Δάρρα ανέφερε: «Η μαμά μου εμβολιάστηκε και στο σπίτι, έκανε και την δεύτερη δόση, γιατί είχε κάνει το μονοδοσικό. Μέχρι στιγμής την κρατάει καλά, γιατί έχει αναπνευστικά προβλήματα και για ανθρώπους που έχουν τέτοια προβλήματα, αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο. Φανταστείτε ότι η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που φοράει τη ούτω η άλως τη μάσκα του οξυγόνου, οπότε καταλαβαίνεται ότι οποιαδήποτε επιβάρυνση μπορεί να οδηγήσει σε πολύ άσχημα πράγματα».