Ο Αντώνης Ρέμος αποθεώθηκε στο Κατράκειο Θέατρο το βράδυ της Κυριακής, σε μια συναυλία που ήταν το απόλυτο sold out. Ο τραγουδιστής βγήκε στη σκηνή και το κοινό δεν σταμάτησε στιγμή να τον χειροκροτεί και να σιγοτραγουδάει μαζί τους τις μεγάλες του επιτυχίες. Στο πλευρό του η λατρεμένη του σύζυγος, Υβόννη Μπόσνιακ, και η κορούλα τους, Ελένη. Μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία, ο Αντώνης και η Υβόννη αντάλλαξαν ένα «καυτό» φιλί στο στόμα. O τραγουδιστής δεν σταματούσε να λέει σε κάποιους δικούς τους ανθρώπους πως αν σηκωθούν θα πέσει πρόστιμο, με αποκορύφωση το σχόλιό του «λέτε αν έρθουν να γράψουν και μένα που είμαι όρθιος;».

Στα μπροστινά καθίσματα ήταν πολλοί καλοί φίλοι του, όπως ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας με τα παιδιά του, ο Κώστας Πηλαδάκης με την καλλονή σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο PR man Χάρης Σιανίδης, η Παυλίνα Κωσταγιού με την κόρη της και πολλοί ακόμα. Φυσικά, ο Αντώνης Ρέμος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη: «Το 2002-2003 γνώρισα ένα παιδί που σήκωσε στις πλάτες του όλη την Ελλάδα, μας πήγε μέχρι τα πέρατα της γης. Κάθε φορά που ακούγονται δύο συγκεκριμένες νότες, σε όποιο μέρος της και αν βρίσκεσαι, ξέρεις ότι η Ελλάδα είναι εκεί κοντά. Δυο νότες όμως που όλος ο κόσμος τις ξέρει και τις αναγνωρίζει. Είναι απίστευτο. Χαίρε Μίκη».
Να σημειωθεί ότι σε κάποια στιγμή της συναυλίας ζήτησε από τον Πάνο Καλίδη, που κι εκείνος βρισκόταν στο Κατράκειο, να ανέβει στη σκηνή, όπου ερμήνευσε το τραγούδι του «Αχ μοναξιά μου», με τον Αντώνη Ρέμο να λέει στη συνέχεια πως ο μόνος τρόπος για να αδυνατίσει είναι να πάει στο «Survivor».

Ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε στις live εμφανίσεις και, όπως τόνισε και ο ίδιος, έπρεπε να ξαναθυμηθεί τα ίδια του τα τραγούδια μετά από δύο χρόνια απραξίας, εξαιτίας της πανδημίας. Η οποία, όπως παραδέχτηκε, τον επηρέασε αφού πέρασε αρκετές ψυχολογικές διακυμάνσεις με τα απανωτά lockdowns. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν έκρυψε την αγωνία και το άγχος που έχει όποτε είναι η κόρη του στις συναυλίες του. Η μικρή έχει πάρει το όνομα της μαμάς του Αντώνη Ρέμου και δεν φαίνεται να έχει όνειρό της να ασχοληθεί με το τραγούδι όπως πρόδωσε ο μπαμπάς: «Η κόρη μου ήρθε για πρώτη φορά όταν ήταν δύο χρονών σε συναυλία μου στην Πάτρα και ήταν η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου, τώρα το δουλεύω μέσα μου, δεν τραγουδάμε στο σπίτι, δεν την ακούω να της αρέσει το τραγούδι, πιο πολύ με το μπαλέτο ασχολείται, με την ενόργανη». Όσο για το πότε θα γίνει ξανά μπαμπάς, είπε: «Στην επόμενη καραντίνα θα γίνει και αυτό»!

Ο γνωστός τραγουδιστής, αναφερόμενος στην αγαπημένη του Υβόννη και στην παρουσία της στην τηλεόραση, είπε: «Καλώς έκανε τηλεόραση, της ταιριάζει πολύ και εύχομαι να τη δω ξανά»! Τέλος, μίλησε για τον Mad Clip και τον Παντελή Παντελίδη: «Δυστυχώς και γι’ αυτόν, όπως και πιο παλιά για το φίλο μου τον Παντελή, δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Ας το δουν αυτό τα νέα τα παιδιά ότι μπορεί να μην τους δοθεί και δεύτερη ευκαιρία. Ας δουν ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί».

*Δημοσιεύτηκε στην On Time