Όρκους αιώνιας αγάπης σε άκρως εντυπωσιακό σκηνικό, με βεγγαλικά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδάει για εκείνους, αντάλλαξαν ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Νιάρος και η αγαπημένη του Νάνσυ Πλεξίδα.

Η κόρη του ιδιοκτήτη της γαλακτοβιομηχανίας La Farm και ο αμυντικός του ΑΟ Τρίκαλα ένωσαν τις ζωές τους στη Μύκονο, στο εκκλησάκι του Αϊ-Γιάννη Διακόφτη. Το δε γαμήλιο γλέντι πραγματοποιήθηκε με κάθε δόση πολυτέλειας στο «Pasaji», στον Ορνό. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους ήταν εκατό, ενώ προκειμένου όλα να κυλήσουν όπως τα είχαν ονειρευτεί, ομάδα ασφαλείας επιτηρούσε το χώρο.





Παρών ο Κούγιας

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πρώην πρόεδρος της ομάδας των Τρικάλων, ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που για τέσσερις ώρες, όπως ανέφερε ο ίδιος, συζητούσε με το βιομήχανο Βαγγέλη Πλεξίδα, πεθερό του Νιάρου. Όσο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τα έδωσε όλα επί σκηνής, με τους καλεσμένους να τον απολαμβάνουν.

Εννοείται, η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Βαγγέλης Πλεξίδας παρέδιδε την κόρη του στο γαμπρό του. Στα επιμέρους, αξίζει να προσθέσουμε ότι προκειμένου ο κόσμος να διασκεδάσει με τα κομμάτια του Αργυρού, το ζευγάρι είχε κλείσει ειδικό χώρο στο κλαμπ, όπου και βρέθηκαν οι καλεσμένοι μετά το γεύμα, ενώ το βίντεο με τον Αργυρό και το ζευγάρι που χόρευε έγινε αμέσως viral. Όσο για τον Αλέξη Κούγια, σημείωσε μεταξύ άλλων:



«Ο γάμος ήταν καταπληκτικός, με δύο ευτυχισμένα παιδιά που ξεκινάνε τώρα τη ζωή τους και τρισευτυχισμένους γονείς. Να ευχηθώ στα ευτυχισμένα αυτά παιδιά και στους τρισευτυχισμένους γονείς τους να είναι πάντοτε με το γέλιο στο στόμα και ειδικά στον Βαγγέλη και στην Εύα να γεράσουν με δισέγγονα».



Βεβαίως και η ΠΑΕ Τρίκαλα ευχήθηκε στον Χρήστο Νιάρο: «Αν και πιστεύαμε ότι η μεγαλύτερή του αγάπη ήταν η μπάλα, η Νάνσυ Πλεξίδα αποδείχθηκε ακαταμάχητη. Αποτέλεσμα, ο έρωτας του Χρήστου Νιάρου και της Νάνσυς να καταλήξει σε παραμυθένιο γάμο στη Μύκονο, που θα μείνει αλησμόνητος. Η ΠΑΕ Τρίκαλα σας εύχεται βίον ανθόσπαρτον, πολλούς απογόνους (λόγω DNA θα τους χρειαστούμε) και υγεία!… Μας συγκινήσατε».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time