Το τηλεοπτικό comeback της Ελένης Μενεγάκη είναι πια γεγονός!

Εδώ και μήνες αποτελεί μόνιμο θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά πηγαδάκια και τώρα πια οι τηλεθεατές είδαν ξανά την αγαπημένη τους Ελένη στους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Η πρεμιέρα της εκπομπής με τίτλο «Ελένη» έγινε, με μια μικρή καθυστέρηση, αφού η αρχική ημερομηνία ήταν η Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου.

Στις 13:30, όπως ήταν προγραμματισμένο, έγινε η έναρξη της εκπομπής της «Ελένη» στο Mega υπό τους ήχους του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου «Μια γλυκιά μελωδία» και με αρκετή συγκίνηση.

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη και τα πρώτα λόγια


«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά ζεστή με τη φωνή της κουμπάρας μου από κάτω γιατί όλες αυτές οι στιγμές μας και όλες αυτές τις στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής, τις έχω συνδυάσει μαζί της.

Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε και προσπαθούμε να στήσουμε αυτή την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν το φινάλε, δηλαδή την αρχή, δηλαδή αυτήν εδώ τη στιγμή και αυτήν εδώ τη στιγμή δεν ξέρω τι να σας πω.Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα είμαστε ξανά μαζί, που θα σας έχω στη ζωή μου, στη δικιά μου ζωή. Κι εσείς μη νομίζετε, θα τρυπώνω στα σπίτια σας όπως πάντα.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Τόσο νωρίς σπάνια συμβαίνει αυτό. Όλοι λοιπόν έχουμε βάλει τα καλά μας και θέλουμε να σας υποδεχτούμε, να σας υποσχεθούμε όλα αυτά που σχεδιάζουμε και θέλουμε να σας παρουσιάσουμε. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς, το ίδιο κάνω κι εγώ μαζί με τους συνεργάτες μας, αλλά το ίδιο κάνει και όλο το κανάλι μας, το Mega. Το Mega το καλό που μαζί με τα δικά μου σχέδια έβλεπα και τα σχέδια τα δικά του», τόνισε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki




Η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε τους συνεργάτες της

 

Μαζί με τους συνεργάτες της, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Σάββα Πούμπουρα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Γιάννη Μούτσο η ωραία Ελένη θα μας κρατά συντροφιά πλέον τα μεσημέρια.

Η έκπληξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ποδαρικό στην εκπομπή της έκανε η αγαπημένη της κουμπάρα, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία ήταν εκείνη που είχε κάνει έκπληξη στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν ένα χρόνο, όταν αποχαιρετούσε τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του Alpha.

«Όλη η Ελλάδα θα βλέπει εσένα… θέλω να ξέρουν όλοι ότι είσαι ένας καλός άνθρωπος» είπε συγκινημένη η τραγουδίστρια!

Οι δύο γυναίκες τόνισαν ότι έχουν την ίδια ηλικία, ξεκίνησαν μαζί και δεν δίστασαν να αναφέρουν στον αέρα τις συζητήσεις που είχαν μέσα στο χειμώνα και πως η τραγουδίστρια πριν ακόμα κλείσει η Ελένη Μενεγάκη με το Mega ήταν σίγουρη ότι αυτή τη σεζόν θα επιστρέψει και της είχε υποσχεθεί ότι στην πρεμιέρα της θα είναι η πρώτη καλεσμένη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)


Φυσικά η επιστροφή της στην τηλεόραση, ύστερα από ένα χρόνο απουσίας, σχολιάστηκε από όλους τους τηλεθεατές που αδημονούσαν να την απολαύσουν.

Στα social media έγινε χαμός, με τους χρήστες να την καλωσορίζουν και να στέλνουν τις ευχές τους. Με το που ξεκίνησε η εκπομπή, το #Eleni σκαρφάλωσε στην πρώτες θέσεις των trends και μέσα σε πέντε λεπτά σκαρφάλωσε στην κορυφή των hashtags.

«Η απόλυτη βασίλισσα επέστρεψε», έγραψαν οι περισσότεροι χρήστες. Άλλοι σχολίασαν το πλατό, «Το πλατό είναι υπέροχο και είναι τόσο οικείο», ανέφεραν. Επίσης, ειδική μνεία έγινε στους συνεργάτες της, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και Κάλλια Καστάνη.