Ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του Κατερίνα Κουργιουξίδου βάφτισαν το απόγευμα της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου, την κόρη τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκτάριου στο Πανόραμα της Βούλας. Και το όνομά αυτής, Μαρία-Ελένη. Νονοί της μικρής ήταν δύο επιστήθιοι φίλοι του ζευγαριού και η κόρη του γνωστού Κρητικού τραγουδιστή Μιχάλη Τζουγανάκη, Μαριλένα.

Το φουλ ερωτευμένο ζευγάρι, που διανύει δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, τρισευτυχισμένο υποδέχθηκε τους πλέον οικείους του για το χαρμόσυνο γεγονός – σημειώνουμε ότι η μικρούλα γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2020. «Η Μαρία-Ελένη θα είναι ένα ευτυχισμένο παιδί, γιατί είναι μωρό δύο ερωτευμένων ανθρώπων που την ήθελαν πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα.

Άντζελα Δημητρίου: Eίναι χαζομπαμπάς

«Ο Σταμάτης Γονίδης είναι χαζομπαμπάς, της τραγουδάει κι εκείνη χορεύει. Ο Σταμάτης ξαναμωράθηκε!», είπε με το γνωστό της αυθορμητισμό η Άντζελα Δημητρίου στο Mega.

Ανάμεσα στους συναδέλφους του Γονίδη, τους τραγουδιστές που παραβρέθηκαν, εκτός των προαναφερόμενων, ήταν και οι Πέτρος Ίμβριος, Χρήστος Χολίδης, Μιχάλης Μενιδιάτης και Νίκος Μακρόπουλος, ενώ καλεσμένος ήταν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός σε όλους «Ντάνος».

Ο Σταμάτης Γονίδης έλαμπε από ευτυχία και είχε κατασυγκινηθεί, όταν πολλοί του έλεγαν ότι η μπεμπούλα του του μοιάζει τρομερά.

Παρούσες φυσικά -πρώτες και καλύτερες κιόλας- ήταν οι δύο μεγαλύτερες κόρες του Σταμάτη Γονίδη, Στεφανία και Ασημίνα, που λατρεύουν τη μικρή τους αδελφούλα.

Να θυμίσουμε ότι ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε «κεκλεισμένων των θυρών», παρουσία μόλις έξι ανθρώπων, στο νησί της Κύθνου, το οποίο ο γνωστός τραγουδιστής υπεραγαπά, για την ακρίβεια στο ξωκλήσι του Αγίου Στεφάνου, με το μυστήριο να τελεί ο πνευματικός του τραγουδιστή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time