Η είδηση μέσα σε ελάχιστες ώρες έκανε το γύρο του διαδικτύου με πηχυαίους τίτλους: «Χαροπαλεύει ο Δάνης Κατρανίδης», «Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός», «Δύσκολες ώρες για τον θιασάρχη».

Ο δημοφιλής ηθοποιός… πληροφορήθηκε τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του από δημοσιογράφο ο οποίος τον ενημέρωσε για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύθηκε πρόσφατα και η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί, με αποτέλεσμα να «δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του», όπως έγραφαν χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος διέψευσε ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Με δηλώσεις του στην εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1 δήλωσε έκπληκτος, διότι δεν γνώριζε για τα δημοσιεύματα αυτά. Μάλιστα, είπε ότι δεν ισχύουν οι πληροφορίες ότι έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και εξήγησε ότι πράγματι είχε μία περιπέτεια, αλλά τώρα αναρρώνει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Δάνης Κατρανίδης, υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης και σήμερα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Πράγματι, είναι ταλαιπωρημένος ο οργανισμός του από το χειρουργείο, ενώ ο ίδιος θέλησε να προλάβει τυχόν νέες δημοσιεύσεις, λέγοντας πως έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον κορωνοϊό προκειμένου να μην παρουσιάσει επιπλοκές. «Προσπαθώ με χιούμορ να διαχειριστώ αυτά που λέγονται αλλά σε περιπτώσεις σαν κι αυτές ακόμη και το χιούμορ έχει τα όριά του», είπε στην εκπομπή ο 72χρονος ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δάνης Κατρανίδης πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην ταινία με τίτλο «Ταξίδι στα Αστέρια», σε σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα, για τα 100 χρόνια του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Δίπλα του μεταξύ άλλων και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, που υποδύθηκε τη Στέλλα, το «δεξί χέρι» του Παύλου Γιαννακόπουλου. Η ταινία βγήκε στον ιντερνετικό «αέρα» στις 27 Ιουνίου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time