Σημαντικό πρόβλημα με την υγεία της αντιμετωπίζει η σύζυγος του Νότη Σφακιανάκη Κίλι, η οποία επέστρεψε πριν από πέντε μήνες στην Ελλάδα από τη γενέτειρά της, το Λονδίνο, στο οποίο διέμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά την κοινή απόφαση που είχαν πάρει με το γνωστό τραγουδιστή να μείνουν σε διάσταση, χωρίς όμως ποτέ να κινηθεί κάποια διαδικασία διαζυγίου.

Το ζευγάρι, αν και αποφάσισε να κρατήσει κάποιες αποστάσεις, ποτέ δεν έχασε την επικοινωνία του. Άλλωστε, οι δυο τους μετρούν περίπου σαράντα χρόνια σχέσης, οπότε επικοινωνούσαν πολύ συχνά μεταξύ τους και διατηρούσαν πάντα μια πολιτισμένη και ήρεμη σχέση, αφού, παρά τα σύννεφα στον έγγαμο βίο τους, ποτέ δεν έπαψαν να αγαπούν και να σέβονται ο ένας τον άλλο. Την ίδια άρτια σχέση είχαν και εξακολουθούν να έχουν και με τα παιδιά τους Αφροδίτη και Απόλλωνα.

Η Κίλι Σφακιανάκη αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της, όπως αναφέρουν πληροφορίες που προέρχονται από στενό φίλο και συνεργάτη του γνωστού τραγουδιστή, και όλη η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό της. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε σχετικά με αυτό το θέμα: «Η γυναίκα δεν είναι πολύ καλά. Το πρόβλημα της υγείας της της προκαλεί διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά της».

Σε ό,τι αφορά την υγεία του Νότη Σφακιανάκη και τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι του λόγω πτώσης μέσα στο σπίτι του στη Βάρκιζα, ο ίδιος άνθρωπος είπε: «Ο Νότης είναι μια χαρά, δεν έχει τίποτα. Ο ανιψιός του αυτό είπε σε φίλους που επικοινώνησαν μαζί του για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει, ότι ο θείος του είναι μια χαρά και δεν έχει τίποτα».

Διαβάστε ακόμα: Νότης Σφακιανάκης: Ο ανηψιός του τραγουδιστή διαψεύδει ότι τραυματίστηκε στο σπίτι του

Ένα από τα ενδεχόμενα που έχουν συζητηθεί είναι ότι ο Νότης Σφακιανάκης βρέθηκε στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί γιατρό που παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας της συζύγου του και τη θεραπεία της και όχι για κάποιο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει ο ίδιος. Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του δήλωσε: «Ίσως πήγε για τη γυναίκα του, όχι για τον ίδιο… Πού να χτυπήσει μέσα στο σπίτι; Τώρα ο Νότης είναι κοντά της, όπως είναι και τα δυο τους παιδιά, η οικογένεια είναι γύρω από τη μάνα, μαζί με τον πατέρα, να της δώσουν κουράγιο και ό,τι μπορούν να κάνουν μαζί με τους γιατρούς».

Η οικογένεια είναι ενωμένη δίπλα στην Κίλι Σφακιανάκη

Η οικογένεια είναι ενωμένη δίπλα στην Κίλι Σφακιανάκη, η οποία αντιμετωπίζει το θέμα της υγείας της με αξιοπρέπεια, αλλά και καλή ψυχολογία, την οποία φροντίζει να τη διατηρεί όχι μόνο εκείνη, αλλά και όλη η οικογένεια. Ο Νότης Σφακιανάκης ανήκει στην κατηγορία καλλιτεχνών που δεν αφήνουν «παράθυρα» στην προσωπική τους ζωή, καθώς έχει επιλέξει να κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα παιδιά του, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο. Θέλει να απασχολεί μόνο με τη δουλειά του και όχι με προσωπικά ζητήματα. Επιθυμία του ήταν και εξακολουθεί να είναι τα του οίκου του να παραμένουν εκεί. Έτσι κι αυτή τη φορά προσπαθεί να μη «δώσει φως» στο θέμα που αντιμετωπίζει η σύζυγός του και φροντίζει να κάνει για εκείνη το καλύτερο δυνατό, με στόχο την άμεση αντιμετώπισή του.

Δημοσιεύθηκε στην «On time».

Φωτογραφία: NDP PHOTO