Η Μαρίνα Τσιντικίδου έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένοντας εντυπωσιακή και λαμπερή όπως πάντα. Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και η Δέσποινα Καμπούρη συνάντησαν το supermodel των 90’s, η οποία μίλησε για την απόφασή της να μη κάνει παιδιά αλλά και για την μεγάλη αλλαγή στην επαγγελματική της ζωή.

«Όταν ένας άνθρωπος δεν κάνει παιδιά, ακολουθεί άλλους ρυθμούς ζωής. Τα παιδιά μας γεμίζουν τη ζωή μας. Όταν δεν έχεις παιδιά αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Δεν αντέχεις να μην το κάνεις, δεν περνάει η ζωή αλλιώς», είπε το λαμπερό πρώην μοντέλο.

«Την πόρτα στα παιδιά πλέον την έχω κλείσει λόγω ηλικίας. Αλλά δεν υπήρχε ποτέ στη ζωή μου η προοπτική να κάνω παιδιά. Ήξερα από νωρίς ότι δεν με ενδιαφέρει η μητρότητα. Ο λόγος που δεν ήθελα να κάνω παιδί είναι ότι το θεωρώ το κορυφαίο έργο ενός ανθρώπου. Δε θεώρησα ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό. Ένιωσα αδιακρισία και ρατσισμό από το περιβάλλον μου που δεν έκανα παιδί», εξήγησε η ίδια αναφορικά με την απόφασή της να μην κάνει παιδιά.

Μιλώντας για την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας της στο χώρο του modeling, η ίδια είπε ότι «Ήμουν πολύ χαϊδεμένη. Δεν ένιωσα ποτέ όμως ότι είμαι κάτι ξεχωριστό, αλλά απολάμβανα αυτό που συνέβαινε. Κάποια στιγμή αυτή η λάμψη μου δημιούργησε φοβίες, πανικούς και ψυχολογικά προβλήματα. Καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι καλά από το πώς βλέπεις την προοπτική της ημέρας σου. Διάβαζα σχόλια που έγραφαν για εμένα και έκλαιγα. Αναρωτιόμουν γιατί με παρουσιάζουν έτσι και γιατί με αδικούν».

«Όποτε σκέφτομαι ότι ασχολήθηκα με την πολιτική, λέω στον εαυτό μου “τι δουλειά είχες εσύ εκεί κούκλα μου;”. Επηρεάστηκα σε μια εποχή που δεν είχα καθαρό μυαλό. Ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος», σχολίασε τέλος για το πέρασμά της από την πολιτική.


«Η μόνη στιγμή που είμαι εντελώς καλά είναι όταν είμαι στη φύση και στα λουλούδια. Δεν είχα σκεφτεί ότι όσα έκανα με τη γιαγιά μου και περνούσα ωραία θα μπορούσα να τα κάνω επάγγελμα. Ασχολούμαι πλέον με την αρχιτεκτονική τοπίου. Είναι μελέτη και σχεδιασμός εξωτερικών χώρων», εξήγησε σχετικά με την αλλαγή σελίδας στα επαγγελματικά της.