Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
papakaliatis_kavogiannis
Lifestyle

Το τρολάρισμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην Μαρία Καβογιάννη: Της υποσχέθηκα διεθνή καριέρα, απαιτεί αγγλόφωνο ρόλο!

Δείτε το βίντεο απο τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega «ο Δάσκαλος»

Στο «Μεγάλο Κανάλι» στις αρχές της επόμενης χρονιάς, αναμένεται να έρθει το πολυαναμενόμενο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ο Δάσκαλος», με στόχο να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Η ιστορία της σειράς διαδραματίζεται στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα υποδυθεί έναν παντρεμένο άνδρα, ο οποίος δουλεύει ως δάσκαλος σε ένα σχολείο των Επτανήσων, όπου διδάσκει και η Μαρία Καβογιάννη. Η ζωή του θα ανατραπεί, όταν θα γοητευτεί από μία μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, την οποία θα υποδύεται η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου.

Εδώ και αρκετές ημέρες ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης και όλη η ομάδα του «Δάσκαλου» βρίσκονται στους Παξούς για τις ανάγκες των γυρισμάτων, από το οποίο σήμερα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram, όπου ο ίδιος και η Μαρία Καβογιάννη μιλούν αγγλικά.

Στο εν λόγω βίντεο η Μαρία Καβογιάννη παριστάνει την Αμερικανίδα, ισχυρίζεται ότι κατάγεται από το Λος Άντζελες και χαιρετά τους συναδέλφους της στα αγγλικά. Μετά από αυτό, όλοι «ξεκαρδίζονται στα γέλια».

Στη λεζάντα του βίντεο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημειώνει για την Μαρία Καβογιάννη: «Της υποσχέθηκα διεθνή καριέρα. Οπότε απαιτεί έναν αγγλόφωνο ρόλο».Αναφορικά με το cast, στο σίριαλ παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.