Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη, όμορφη οικογένεια και όλοι μαζί ζουν στο εντυπωσιακό σπίτι που έχουν φτιάξει στα νότια προάστια. Κατά καιρούς, η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσιεύει στα social media στιγμιότυπα από τους εντυπωσιακούς χώρους του σπιτιού της.

Έχοντας υπάρξει μοντέλο, η ίδια αρκετές φορές επιλέγει να ποζάρει σε διάφορες αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της δείχνοντας τη διακόσμησή του. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έχουν διαλέξει το λευκό χρώμα να κυριαρχεί στα περισσότερα δωμάτια του σπιτιού τους, ενώ παντού υπάρχουν μεγάλα παράθυρα προκειμένου να εισέρχεται άφθονο φως.

Η έπαυλη του ζευγαριού διαθέτει 16 δωμάτια ενώ μόνο η εντυπωσιακή κουζίνα απλώνεται σε 100 τμ. Επίσης υπάρχει ένα οίκημα για το προσωπικό του ζευγαριού. Το σπίτι διαθέτει δύο πισίνες, γυμναστήριο, spa, ξενώνες και κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Η Μαριέττα, γνωστή πλέον σχεδιάστρια σανδαλιών, έχει δημιουργήσει άνετους και ζεστούς χώρους, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες της οικογένειας. Παράλληλα, σε διάφορα σημεία του σπιτιού έχουν τοποθετηθεί μικροί και μεγάλοι καθρέφτες, ενώ λεπτομέρειες όπως οι μοβ κουρτίνες και το μάρμαρο στο πάτωμα και τα ντουλάπια κάνουν τη διαφορά.

Στην κουζίνα υπάρχουν πολλά ξύλινα ντουλάπια, με τη συνολική εικόνα της να είναι vintage. Ακόμα, στο σπίτι υπάρχει γυμναστήριο, μια και το ζευγάρι λατρεύει να προπονείται και να διατηρείται σε φόρμα, αλλά και ένας μεγάλος κήπος με παιχνίδια για τα τρία παιδιά τους.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΟΝΤΙΜΕ»