Απόψε το βραδύ στις 21.00 ο Στέφανος Κορκολής, μαζί με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, θα μας «διηγηθεί με Νότες τις δικές του μουσικές ιστορίες το βράδυ στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά!



Ο Αντώνης Ρέμος τιμά επί σκηνής τις «Μουσικές Ιστορίες» του διεθνούς φήμης συνθέτη, καθώς αποτελεί σημαντικό μέρος τους. Λίγοι ίσως ξέρουν πως η «Μουσική τους Ιστορία» ξεκίνησε το 1993 στα πρώτα βήματα του Αντώνη Ρέμου, με τον Δημήτρη Μητροπάνο, τότε, και τον Στέφανο Κορκολή, στο «Διογένης Παλλάς». Μία συνεργασία τότε, μία δυνατή φιλία σήμερα, που ήδη μετρά 30 χρόνια!

 Χθες, ο ταλαντούχος συνθέτης και ερμηνευτής μίλησε  στα Παραπολιτικά 90.1  και τη Σπυριδούλα Τριάντου  «Mε τον Αντώνη γνωριστήκαμε το 93'  όταν εμφανιζόμασταν  με τον Μητροπάνο  και κάναμε πρόγραμμα στο Διογένης για 40 μέρες, που έγιναν 60, μετά 80 και πάει λέγοντας…   Τότε πρωτοεμφανίστηκε ο Ρέμος ένα εξαιρετικό πλάσμα με απίστευτη φωνή .. Αργότερα μας ένωσε το «100 φορές κομμάτια»  που έγραψα σε  στίχους Νίκου Μωραΐτη.



Μετά την επιτυχία ήρθαμε ακόμα πιο κοντά,  έχουμε μια  φιλία κοντά 30 χρόνια, πραγματική φιλία.  Ακόμα και στο θέμα των τραγουδιών  του έχω γράψει πολύ λίγα  τραγούδια σε σχέση με τη φιλία μας. Τώρα του ετοιμάζω  δυο τραγούδια … τα έχω ακούσει να τα τραγουδάει πριν τα τραγουδήσει… ακούω μια φωνή που θα το έλεγε και ξέρω ποιο είναι το τραγούδι  για τον καθένα. Τον ακούω να το λέει νοερά. Το ένα είναι σε στίχους του  Νίκου Μωραΐτη και το άλλο της  Ρεμπέκα Ρούσση» δήλωσε.