Μετά το χθεσινό live ξεμάλλιασμα με την Κατερίνα Καινούργιου η Ιωάννα Μαλέσκου είπε να ξεσκάσει με τον... φερόμενο σύντροφό της, Ντάνυ.

Όπως έγραφε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ON Time η παρουσιάστρια, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια άνδρα που είναι εκπαιδευτής σκύλων. Οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί. Κάποιοι κάνουν λόγο για μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω. Ενώ, κάποιοι λένε ότι ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η έδρα του γοητευτικού εκπαιδευτή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν δει με το αυτοκίνητό της στην περιοχή.

Μετά λοιπόν από αυτή την είδηση δεν γινόταν να μην γίνει γνωστό και το πρόσωπο του. Το προφίλ του στο Instagram βρέθηκε και στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες του από την καθημερινότητα του και όπως είδαμε είναι κούκλος.

O Κωνσταντίνος ή Ντάνυ όπως τον λένε οι φίλοι του, είναι ο ιδρυτής της ομάδας Dani Dogs που αναλαμβάνει την εκπαίδευση των σκυλιών.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Μαλέσκου

Ιωάννα Μσλέσκου σχέση

Το ρομαντικό βράδυ της Μαλέσκου στην παραλία

Η επιβεβαίωση του δημοσιεύματος της εφημερίδα ήρθε αρκετό καιρό μετά και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης όταν η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες που ποζάρει χαμογελώντας πάνω σε ένα τζετ σκι, στο ίδιο τζετ σκι που πριν ένα μήνα πόζαρε και ο Ντάνυ!