Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη, αναφερόμενη στις πιο σημαντικές στιγμές της επαγγελματικής αλλά και τις προσωπικής της ζωής.

«Η αντίδραση των γονιών μου όταν τους ανακοίνωσα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική ήταν ακραία. Έλεγαν ότι δεν θα με ξαναδούν και ότι θα ζήσω μόνη μου.

Εγώ πέρασα τελικά Νομική και ήρθα στην Αθήνα τρέχοντας. Στη Νομική δεν καταλάβαινα τίποτα. Έπαιρνα ένα βιβλίο και δεν μπορούσα να καταλάβω τι διάβαζα» δήλωσε μιλώντας για το πώς πήρε απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η Μίνα Αδαμάκη μίλησε ακόμα για την σχέση που είχε με τον πατέρα της, αποκαλύπτοντας πώς πάντα του μιλούσε στον πληθυντικό, αλλά και ότι ποτέ δεν ήρθε να τη δει στο θέατρο: «Δεν με στεναχώρησε ότι δεν ήρθε ποτέ να με δει. Το περίμενα», δήλωσε η ίδια σχετικά.

«Η τηλεόραση ήρθε πολύ πιο μετά και τελείως απροσδόκητα. Δεν έβλεπα καθόλου τηλεόραση και δεν περίμενα ποτέ ότι θα παίξω σε αυτή.

Ο Μιχάλης και ο Θανάσης ήρθαν και μου πρότειναν 10 έτοιμα επεισόδια από τις Τρεις Χάριτες» διηγήθηκε η Μίνα Αδαμάκη, μιλώντας για την τηλεοπτική της εμπειρία, ενώ απαντώντας για το πώς είναι οι σχέσεις της με την Άννα Παναγιωτοπούλου και την Νένα Μεντή δήλωσε ότι:

«Δεν έχουμε χαθεί αλλά δεν είναι αυτές που ήταν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μίνα Αδαμάκη, μιλώντας για την προσωπική της ζωή και για το γεγονός ότι δεν προχώρησε ποτέ σε κάποιο γάμο.

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Εμένα δεν μου πήγαν ποτέ και γι΄αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι απολύτως δοσμένη σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης ότι δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο».

Αναφερόμενη στην υπόθεση των καταγγελιών κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, οι οποίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η Μίνα Αδαμάκη ήταν συγκλονισμένη.

«Αυτή η ιστορία με κλόνισε πολύ και δεν θα ήθελα να τη συζητήσω. Τη δέχομαι τόσο - όσο, ότι υπάρχουν αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο».

Σχολιάζοντας δε την απόφαση καναλιών να διακόψουν την προβολή επαναλήψεων τηλεοπτικών σειρών με πρωταγωνιστή τον Πέτρου Φιλιππίδη η ηθοποιός μίλησε ευθέως.

«Αυτό είναι μια απόφαση των καναλιών που δεν είναι παράλογη. Είναι και αυτό ένα μέσο. Εγώ δεν παίρνω ούτε το μέρος των καναλιών, ούτε των ηθοποιών οι οποίοι ξέφυγαν πολύ άσχημα».

Δείτε τις δηλώσεις του στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: