Με αφορμή την αποκάλυψη της Κατερίνας Ζαρίφη ότι έχει παρακολουθήσει σύντροφό της, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στην δική της σχέση με τον σύντροφό της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», εξήγησε πως παρακολουθεί όλα τα μηνύματα του Θοδωρή Μαροσούλη στα social media και μάλιστα, απαντάει η ίδια στις θαυμάστριές του.

«Ο άντρας μου μου τα δείχνει όλα. Έρχεται ένα βράδυ και μου λέει δες εδώ και κάνω έτσι scroll down και ήταν όλο μηνύματα μέσα. Του λέγανε διάφορα, γεια, τι κάνεις, θες να μιλήσουμε.

Η άλλη του λέει μάλιστα, σε ένα μήνυμα "έχεις λεφτά;". Της απαντάω, "αν ψάχνετε να βρείτε λεφτά, είστε σε λάθος λογαριασμό".

Καλέ, εγώ απαντάω σε όλες. Με μία μάλιστα είχαμε τσακωθεί κιόλας, γιατί μου είχε αντιμιλήσει. Δεν φτάνει που την πέφτεις στον άντρα μου, μου αντιμιλάς κιόλας», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στην συνέχεια, εξήγησε πως δεν έχει τύχει να δει μήνυμα από κάποια γνωστή της, όμως είναι πολλές που διεκδικούν τον άντρα της, όπως εξήγησε.

«Από γνωστή μου δεν έχω δει μήνυμα. Αυτό θα ήταν πολύ άσχημο. Ξέρω ότι τον έχει φλερτάρει μία πολύ ωραία ηθοποιός», δήλωσε χιουμοριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί, με όλα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη: