Σε καθεστώς πρόσθετων περιοριστικών μέτρων βρίσκεται από σήμερα η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε lockdown, καθώς με τα τελευταία δεδομένα εντάχθηκε στο επίπεδο 4 (κόκκινο) του Επιδημιολογικού Χάρτη.

Αυτό έκανε τη σύντροφο του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα να ξεσπάσει δημόσια. Με ένα story στο Instagram, η Λελέ Γκόφα έγραψε πιο συγκεκριμένα:

Στο Πρωινό μίλησε με τη σειρά του, ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος αυτή την περίοδο τραγουδάει μαζί με την Πάολα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, το οποίο με τα νέα μέτρα θα μείνει κλειστό.

«Μόνο στο μαγαζί που ξεκινήσαμε μετράμε 100 άτομα, τι θα πεις στο γκαρσόνι που πρέπει να δουλέψει δύο χρόνια; Κανένα νοσοκομείο δε μπορεί να κάνει; Επειδή γεμίζουν οι λιγοστές κλινικές, κλείνει ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα; Ο κόσμος είναι έξαλλος» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Στέλιος Ρόκκος.«Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Μας έχουν αναγκάσει να κάνουμε πράγματα που δεν είμαστε σίγουροι γι’ αυτά. Ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο ομάδες. Ζούμε μία κατάσταση πολύ τραγική. Για να ξαναβρούμε την κανονικότητά μας και να κάνουμε τη δουλειά μας, ο κλάδος μας πάει στον πάτο τελείως, έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες, στο μαγαζί έρχονται μόνο εμβολιασμένοι, προσπαθούμε να επιβιώσουμε…» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.