Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά «Μόλις χθες» που προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό #MeToo.

Ο ηθοποιός έκανε μία ιδιαίτερη δήλωση σχολιάζοντας τις προφυλακίσεις των φερόμενων δραστών στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Είπε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων έφερε όχι μόνο δικαίωση στα θύματα αλλά ωφέλησε και τους κατηγορούμενους γιατί θα μπορούσαν τυφλωμένοι από τα πάθη τους να φτάσουν μέχρι και να αφαιρέσουν κάποια ζωή.

«Ήταν ένα απόστημα που έπρεπε να σπάσει υπέρ των θυμάτων αλλά και υπέρ αυτών των ανθρώπων γιατί που θα φτάνανε; Και αυτούς τους ωφέλησε (σ.σ. η προφυλάκιση) γιατί θα μπορούσαν να είχαν πάρει ζωή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε για το ελληνικό κίνημα #metoo ότι «ήταν ένα απόστημα που έπρεπε να σπάσει σίγουρα υπέρ των θυμάτων, αλλά και τελικά υπέρ αυτών των ανθρώπων, γιατί που θα φτάνανε;

Δείτε ακόμη: Απόστολος Γκλέτσος - Εντυπωσιάζει η όμορφη νέα του σύντροφος (Βίντεο)

Και αυτούς τους ωφέλησε, διότι μπορούσαν να φτάσουν και σε χειρότερα, να έχουν πάρει ζωή μέσα σε αυτό, μέσα σε αυτή την τρέλα, σε αυτό το απίστευτο που τους είχε συμβεί μέσα στο κρανίο τους, μέσα στην ψυχή τους. Θα μπορούσανε και από λάθος ενδεχομένως, να έχουν φτάσει και σε αυτό.

Όσο αφορά τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ότι "οι ηθοποιοί έχουν αδυναμίες" ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε ότι «όχι δεν θα τον κρεμάσουμε τον κύριο Φιλιππίδη, κανέναν δεν θα κρεμάσουμε. Υπάρχει μία συνθήκη για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Αυτή η συνθήκη λέγεται κοινωνία. Η κοινωνία έχει νόμους, τους έχουν θεσπίσει άνθρωποι ειδικοί, τους οποίους εμείς οι ίδιοι τους έχουμε ψηφίσει αυτούς τους ανθρώπους, για να βγάζουν νόμους. Ότι πει η δικαιοσύνη, δεν είπαμε να κρεμαστεί κανένας, προς θεού.

Δεν άφησε ασχολίαστο ο Απόστολος Γκλέτσος και την παράσταση που ανέβασε στη φυλακή Τριπόλεως ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Οι φύλακες δεν είναι μόνο τιμωρία, είναι και τιμωρία. Εφόσον το προβλέπει το σωφρονιστικό σύστημα να μπορεί και να κάνει όλα αυτά, βεβαίως και θα τα κάνει.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης - Έγινε η παράσταση της φυλακής, και υποδύθηκε τον Κολοκοτρώνη (Βίντεο)

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε και την δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη νέα σύντροφό του Ιζαμπέλα. «Δεν θέλω να σας πω τίποτα άλλο, τα είπα όλα, φτάνει».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του: