Ο Σπύρος Πετρουλάκης, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός» στο οποίο είναι βασισμένη η ομώνυμη σειρά του Alpha, και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε πως γεννήθηκε η ιδέα για τη συγγραφή του βιβλίου «Σασμός», πως προέκυψε η πρόταση για τη σειρά, αλλά και τι θα δούμε να συμβαίνει στα επόμενα επεισόδια.

«Ο Σασμός είναι ένα βιβλίο που νομίζω ότι γράφεται σε όλη μου τη ζωή. Στην οικογένειά μου εμείς είχαμε τα παλιά τα χρόνια μια βεντέτα που με την πάροδο των χρόνων έσβησε με τον "Σασμό". Ασχολήθηκα λοιπόν με αυτό που ήθελε η ψυχή μου, με το καλό.

Σαν αρχή, από τον Alpha διάβασαν το βιβλίο. Η πρόταση ήρθε από τον σκηνοθέτη της σειράς. Ήρθε και με βρήκε στην Κύπρο όταν κάναμε μια παρουσίαση του Σασμού και έτσι έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Όλα τα σημαντικά γεγονότα του βιβλίου θα τα δουν στη σειρά οι τηλεθεατές και με τη σειρά που έχουν γραφτεί στο βιβλίο. Αν γίνει ας πούμε μια δολοφονία, δε θα αλλάξει ο δολοφόνος. Ωστόσο, εγώ στο βιβλίο δεν είχα έναν έρωτα ισχυρό.

Υπάρχει απόλυτη ταύτιση των ηρώων του βιβλίου με τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί για να τους ενσαρκώσουν στη σειρά. Ο κόσμος που έχει διαβάσει το βιβλίο λέει ότι δε θα μπορούσαν να φανταστούν άλλα πρόσωπα. Υπάρχουν αλήθειες και πολλές υπερβολές που μας κάνουν και γελάμε στα spoiler που κυκλοφορούν.

Θα γίνει χαμός με δολοφονίες μέχρι να επέλθει ο Σασμός. Θα υπάρξουν πάρα πολλά γεγονότα. Θα υπάρξουν δολοφονίες, έρωτες, έρωτες που χαλάνε, φυγή κάποιων ηρώων… » ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: