Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις καταστάσεις στην επαγγελματική της ζωή που έφεραν αλλαγές στο χαρακτήρα της και στο τρόπο που αντιμετωπίζει πλέον τα πράγματα.

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν μεταβατικό στάδιο. Ήταν και πριν δύο χρόνια μεταβατικό στάδιο για μένα, στον χαρακτήρα μου, στην ωριμότητα. Αισθανόμουν μια έντονη αλλαγή.

Έφαγα δυο τρία επαγγελματικά χαστουκάκια. Ήρθαν στα αυτιά μου για άλλη μια φορά πράγματα που λέγονται για μένα, για μία μεγάλη εταιρεία παραγωγής ότι “η Κορινθίου δεν θα δουλέψει ποτέ σε αυτή την εταιρεία παραγωγής”. Ξαφνικά έμαθα αυτό. Με δίδαξε να μην ασχολούμαι με… μπιπ…» τόνισε η Μαρία Κορινθίου.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο #metoo στην Ελλάδα, τονίζοντας πως «έχει χάσει λίγο την ιδιότητα του εδώ. Ξέρουμε πώς ξεκίνησε το #metoo; Το βλέπω πολύ επιφανειακό. Βγήκανε τρία ονόματα, αλλά υπάρχουν 13. Εγώ μιλούσα. Ήμουν στο περιθώριο, σαν τα πρόβατα στη γωνία.

Έκανα τις επιλογές μου και δεν δούλεψα με κάποιους ανθρώπους που γνώριζα. Άλλοι ενώ γνώριζαν έκαναν την επιλογή και για πάνω από 5 χρόνια δούλευαν με αυτούς τους ανθρώπους».



Δείτε τι δήλωσε η ηθοποιός: