Η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε… λιβανίζοντας το πλατό του Νίκου Μουτσινά κρατώντας μάλιστα σκόρδα προκειμένου να διώξει το κακό το μάτι από το στούντιο του ΣΚΑΙ.

«Δεν περνάω καλά, περνάω δύσκολα. Θες οι κακές οι γλώσσες… Βγαίνω εκτός τα Σαββατοκύριακα και πέρασα πάρα πολύ ωραία. Ψέματα δεν λέω ποτέ. Δεν θέλω να στα δίνω όλα στο πιάτο (…) Τα μαθαίνω από τους άλλους και όχι από εσένα και η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε στους διαδρόμους», είπε με χιούμορ η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή όσα έχουν γραφτεί για τη φημολογούμενη κόντρα τους.

Και πρόσθεσε: «Θα αρχίσω από μέσα μου να βγάζω πράγματα και θα βάζω μόνο αυτά που θέλω και μου κάνουν καλό. Δεν είναι τώρα να κρυφτούμε, εγώ δεν θέλω να ξανακρυφτώ ποτέ (…) Έχω ακούσει τα πάντα για όλα! Για ότι λέω και ότι δεν λέω… Μα περνάω δύσκολα. Είμαι παιδί μου εκεί ακριβώς που το φιλτράρουν όλα και νομίζω ότι είμαι στον πυρήνα δύσκολων διεργασιών».

Όσο για τον ανανεωμένο Νίκο Μουτσινά η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Νιώθω την ενέργειά σου όμως. Η σχέση μας είναι πολύ ιδιαίτερη και θα συνεχίσει να είναι, κι εσύ όμως ζεις τη ζωή σου χωρίς εμένα. Έχεις ομορφύνει πάρα πολύ και έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ».