Σχεδιο_χωρις_τιτλο
Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Έλεγε ο Φιλιππίδης ότι είναι ο καλύτερος κι εμείς χειροκροτούσαμε

Τη δική της παραδοχή έκανε η παρουσιάστρια

Αποσπάσματα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πέντε χρόνια νωρίτερα ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν ακόμη κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξή του, προβλήθηκαν σήμερα στο Πρωινό.

Στη συνέντευξη αυτή, ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλούσε για τη δυσπιστία του απέναντι στις ταξιθέτριες και είχε αναφέρει ότι «ένας καλλιτέχνης δεν οφείλει να είναι ο πιο καλός άνθρωπος».

Όπως ήταν φυσικό, το πάνελ σχολίασε τις δηλώσεις αυτές. Και η τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά ήταν ίσως η πιο εύστοχη.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε:

«Και εμείς όταν ερχόταν ο Φιλιππίδης στις συνεντεύξεις και έλεγε πως είναι ο καλύτερος χειροκροτούσαμε. Δεν λέγαμε, «καλά δεν χρειάζεται και μια μετριοφροσύνη;». Γενικά σε όλες του τις συνεντεύξεις σε παρέσυρε και επειδή ήταν εκεί ψηλά όλοι ακολουθούσαμε το δικό του τέμπο και τον δικό του ρυθμό».

Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του:

«Δεν ακολουθούσαμε όλοι. Εγώ κάνω με όλους συνεντεύξεις και τους αντιμετωπίζω όλους ίσα. Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου και λέω τη γνώμη μου. Σαν ηθοποιός ότι είναι σπουδαίος, είναι σπουδαίος», με η Φαίη Σκορδά να προσθέτει ότι «εκείνη την ώρα δεν το πας κακοπροαίρετα αλλά ακολουθείς ένα τέμπο που σου δίνει ο άλλος… Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική γιατί και ο κόσμος που τον παρακολουθούσε και τον αγαπούσε και εμείς που τον φιλοξενούσαμε, μιλούσαμε και υπήρχε μια σχέση… Τότε δεν αντέδρασες δεν σου φάνηκαν περίεργα. Άρα και εμείς είμαστε κομμάτι αυτού του συνόλου και τώρα εκ των υστέρων τι να κρίνεις; Απλώς περιμένεις την απόφαση του δικαστηρίου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: