Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα» ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Σε αυτή, ο τραγουδιστής και συνθέτης αναφέρθηκε στο αλκοόλ που είχε εθισμό και στην περιβόητη «Ευλαμπία».

Συγκεκριμένα, για την πολυσυζητημένη του εμφάνιση με το φουντωτό σγουρό μαλλί του είπε: «Να βλέπεις την γάτα αυτή να παίζει, να μπαίνει μες στα μαλλιά μου να τρελαίνεσαι».

Για το σπίτι του στην Σαλαμίνα, στο οποίο ονειρεύεται να στήσει ένα κοτέτσι, σημείωσε: «Στη Σαλαμίνα έχω ένα οικοπεδάκι με ένα σπίτι, που έφτιαξε ο μπαμπάς μου που ήταν καραβομαραγκός, και το σπίτι μοιάζει με καράβι Έχουμε κοτούλες και μποστάνι θα φτιάξουμε κι ένα νέο κοτέτσι για τις καινούριες κότες που θα πάρουμε».

Ο τραγουδιστής που σπούδασε εργοδηγός – ηλεκτρολόγος δεν πήρε ποτέ το πτυχίο του, ούτε απολυτήριο από το γυμνάσιο, καθώς από 9 ετών ασχολείται με τη μουσική η οποία και τελικά τον κέρδισε.

Για την εξάρτηση από το αλκοόλ
«Περάσαμε πολύ μεγάλο λούκι. Με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ έκανε πολύ μεγάλο αγώνα και είμαι υπερήφανη, ο Γιάννης είναι πολύ δοτικός άνθρωπος», είπε η σύζυγός του, Σοφία Μιχαλοπούλου.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι πάλεψε με τον εθισμό του 13 χρόνια και πως εάν δεν σταματούσε αυτή η κατάσταση θα είχε φύγει από τη ζωή, όπως πολλοί φίλοι του.

Για την περιβόητη «Ευλαμπία» που έκανε μεγάλη επιτυχία είπε: «Την «Ευλαμπία» δεν ήθελα να την βάλω στο δίσκο, έχω και μια θεία Ευλαμπία. Η μαγκιά της με έκανε να χρησιμοποιήσω το όνομαΕγώ το έκανα για πλάκα αυτό το τραγούδι, και μου λέει ο Σαββόπουλος "Γιάννη αυτό το τραγούδι είναι εμπνευσμένο, πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε". Του λέω, Διονύση, για να το λες εσύ... Δεν θέλω να σου χαλάσω το χατίρι.» 

Σημειώνεται ότι το τελευταίο άλμπουμ του Γιάννη Γιοκαρίνη έχει τίτλο «Είμαι ελεύθερος» στο οποίο πολλά τραγούδια έχει γράψει η σύζυγός του, Σοφία Μιχαλοπούλου, με τον τραγουδιστή να εμφανίζεται στο «Κύτταρο» για άλλες 2 Παρασκευές.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Γιάννη Γιοκαρίνη: