Στο Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα κρατείται από τα ξημερώματα ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Δείτε ακόμη - Γιάννης Γιοκαρίνης: Στον εισαγγελέα ο τραγουδιστής μετά την καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία

Tην έπιασε από το λαιμό και την απείλησε

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η 47χρονη σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη πήγε γύρω στη 1:43 τα ξημερώματα στο Α.Τ και κατήγγειλε, ότι ο τραγουδιστής την έπιασε από το λαιμό και την απείλησε. Εκ τότε, κρατείται στο αστυνομικό τμήμα όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


Είναι μαζί σχεδόν είκοσι χρόνια

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η Σοφία Μιχαλοπούλου είναι μαζί σχεδόν είκοσι χρόνια και το 2017 πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους.


Πριν τρία χρόνια δήλωναν πολύ αγαπημένοι

Πριν μερικά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2021 είχαν παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Τότε, δήλωναν πολύ αγαπημένοι με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να αναφέρεται στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η σύζυγος του στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.


Σαν ζευγάρι τα μοιραστήκαμε όλα

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε πει ο Γιάννης Γιοκαρίνης.


Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δε γινόταν να ακούω "έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει", το πήρα πατριωτικά» είχε δηλώσει τότε η σύζυγός του Σοφία Μιχαλοπούλου.


Μας πήρε 13 χρόνια μέχρι να απεξαρτηθώ

«Μας πήρε 13 χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δε θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ» είχε αναφέρει επίσης ο τραγουδιστής.

Σημειώνεται ότι στο προτελευταίο άλμπουμ του Γιάννη Γιοκαρίνη έχει τίτλο «Είμαι ελεύθερος» στο οποίο πολλά τραγούδια έχει γράψει η σύζυγός του, Σοφία Μιχαλοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: