Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον γάμο του πρίγκιπα Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 23 Οκτωβρίου.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον πολιτικό τους γάμο στο Σεντ Μόριτς της Ελβετίας, στις 12 Δεκεμβρίου 2020, με τους γονείς τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον Τόμας Φλόρ ως μάρτυρες, ο Φίλιππος και η Νίνα θα ανέβουν τα σκαλιά της Μητρόπολης Αθηνών, εκεί που είχαν παντρευτεί το 1964 ο πατέρας του γαμπρού με τη μητέρα του Άννα-Μαρία.

Η Ελβετία είναι ο τόπος όπου έχει ρίζες η όμορφη Νίνα και για τον πολιτικό γάμο επιλέχθηκε το ξενοδοχείο «Badrutt's Palace», στο χιονοδρομικό κέντρο του Σεν Μόριτζ, και όλα έγιναν τηρώντας πιστά όλες τις υγειονομικές οδηγίες του ελβετικού κράτους λόγω κοροναϊού.

d29d1df1fd134542a776e3491075bb4a
Η νύφη, η οποία φημίζεται για το στιλ της, είχε εντυπωσιάσει τους καλεσμένους επιλέγοντας μια δημιουργία του γαλλικού Οίκου Chanel, ενώ ο στολισμός του χώρου ήταν ιδιαίτερα λιτός. Αναμένουμε να δούμε τώρα αν θα συμβεί το ίδιο και στο θρησκευτικό γάμο τους, αν και το ζευγάρι λέγεται ότι είναι αποφασισμένο να βιώσει αυτή την ημέρα όπως ακριβώς την είχε ονειρευτεί.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό γάμο

Την παραμονή του γάμου τους, θα δοθεί δείπνο καλωσορίσματος σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον προς τιμήν των εκλεκτών καλεσμένων στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Μετά τη θρησκευτική τελετή που θα τελεστεί με βασιλικό πρωτόκολλο το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, θα δοθεί το επίσημο γαμήλιο δείπνο στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου, ενώ οι τριήμεροι γαμήλιοι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με δεξίωση που θα παραθέσουν οι τέως βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος προς τιμήν των καλεσμένων τους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Μυστήριο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα κοσμικά γεγονότα της πόλης -και όχι μόνο-, αφού σε αυτό αναμένεται να δώσουν το «παρών» αρκετοί γαλαζοαίματοι, αλλά και ζάπλουτοι επιχειρηματίες από το περιβάλλον της νύφης.
Στο πλευρό τους θα βρεθεί όλη η οικογένεια, ο τέως βασιλιάς με την Αννα Μαρία, ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους, αλλά και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ με την Τατιάνα Μπλάτνικ και η Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κούμαρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Πρωινό» καλεσμένοι στο γάμο είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου , ο Σταύρος Νιάρχος και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Η Μαρί Σαντάλ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, όπου απολαμβάνει έναν ελληνικό καφέ στην Αθήνα.